2777
2789
عنوان

خستم از. دست شوهر بددهن وبد اخلاقم

265 بازدید | 14 پست

کاش میتونستم برم برا همیشه داغمو رو دلش بزارم خوبی به این مرد نیومده والله اگه این لطف هارو در حق یه حیوان کرده بودم هیچ وقت روم پارس نمیکرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چکار کنم تا میخوام یه حرفی بزنم فورا دعوا راه میندازه... من خر تموم طلاهام بخاطرش فروختم. قسم خورد تا پول ذستش بیاد اول طلاهام می‌خره. الان پول داره میگم بخر برام تو قسم خوردی میگه. صد سال نمی‌خورم از اون. ور رفته برا برادر زادش ماشین خریده داده دستش میگم ماشین خودمونه چرا باید دستش باشه مه به تو چی پول پدرت که نیست 

حریفش نمیشم دو تا پسر دارم حیفم میاد جاشون بزارم با این پدر مریضشون. دروغ نگفتن پسر ها به پدرشون میرن اگه خواستی با مردی ازدواج کن ببین پدرش در حق مادرش چطور رفتار کرده بعد زنش شو.. پدر شوهرم با مادر شوهرم مثل برده رفتار میکرداینم دقیقا لنگه خودشه

خیلی داغونم از دستش هر چیم دعاش میکنم برعکس چاقتر وثروتمند تر میشه.. پسرم اینقدر از دستش گریه کرد خیر سرم صبح زود بلند شدم صبحانشو بدم گرسنه نره بیرون صبحانه رو ریخت رو سرم پس کی خدا حق منو وبچه هامو از این بی شرف میگیره

باید با محبت خرش کنی.‌شوهر منم همینجوریه‌ هروقت پررو بازی دربیارم جوابشو بدم دعوامون میشه. اما هروقت با محبت رفتار کنم هرچی بگم گوش میکنه.قلق شوهرتو به دست بیار. تو ظاهر بهش محبت کن هرچی گفت بگو باشه. چیزای بی اهمیت رو قبول کن.‌ اما یه موضوع مهم که دیدی به ضررته با محبت رد کن و نشون بده ناراحت شدی. نه با دعوا و بحث. اونوقت اون به خاطر اینکه همیشه کوتاه اومدی این یه مورد رو قبول میکنه. مردا خرن.‌باید بلد باشی سوارشون بشی. باید گولشون بزنی. لیاقتشون همینه

یه مدت هرچی گفت بگو باشه. بذار بهت اعتماد کنه. خودتو مظلوم کن جلوش. اونم آدمه میبینه حرف گوش میکنی دلش میسوزه برات. کلا مردها دوست دارن رییس باشن و ما زیردستشون.این حس رو بهش بده.‌زن مطیع فرمانروای قلب مرده. هروقت زنشون آروم و مطیع باشه دوستشون دارن اونوقت هرچی دارن به پاش میریزن

بخدا خودش بداخلاقه وگرنه من چیزی نمیگم بهش بربخوره ولی در کل اون میگه حق نداری غیر از سلام وخداحافظ حرف دیگه بزنم صداشو بالا میبره خیلی عوضیه حتی بهم خیانت کرد با وجود اونم بخشیدمش گیر بود طلاهام بهش دادم. اون هیچ وقت محبت های منو نمیبینه. کاش بمیره نجات پیدا کنم بچه هامو افسرده کرد خیلی ازش میترسن بخدا فقط برا من اینطوره برا همه موشه شانس ندارم که

درخواستتو قبول کردم عزیزم.آره حق داری گلم. اما ببین چیکار کردی که اون داره این رفتارو باهات میکنه. حتما کارایی کردی که جذابیتت پیشش کم شده. خودتو دست بالا بگیر. زیاد نچسب بهش. فکر نکنه که از تو سرتره. سعی کن زن خوبی باشی محبت کن حتی اگر اون نفهمید. بالاخره میفهمه. منم با شوهرم مشکلات زیادی داشتم الان فهمیدم مرد فقط یه آقابالاسره. یکی که کنارته. وگرنه باید برای خودم زندگی کنم. خودمو سرگرم کارایی که بهش علاقه دارم میکنم. تفریح میکنم با دوستام. اونوقت میبینم دلتنگم میشه میاد سمتم میگه چرا نیستی. من کتاب زنان زیرک رو خوندم خیلی روم تاثیر گذاشت هرچی به مرد بیشتر بی محلی کنی بیشتر میاد سمتت.‌اما وقتی میاد سمتت بهش محبت کن. باز رهاش کن بذار اون دنبالت بدوه. نه تو. کتاب رو بگیر بخون عالیه