2789
عنوان

بارداری و تیروئید کم کار

216 بازدید | 24 پست

سلام من امروز فهمیدم ک باردارم...کم کاری تیروئید دارم قرص لووتیروکسین استفاده میکنم...الانم تو این شرایط دسترسی ب دکتر ندارم..آیا قرصمو قطع کنم یا ادامه بدم؟چن وقت پیشم آزمایش دادم گف تیروئیدت کنترل شده  کمکم کنید لطفااااا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من سردوتا بارداریم کم کار بود این دفعه رفتم گفت نه مشکلی نداری شاخ درآوردم مگه نمیگن کم کاری همیشه م ...

ازمایش anti tpoباید بدی اگه مشکل نداشته باشه 

ممکنه ک تو هر سنی قطع بشه

خداروشکر که دارمت❤❤💙
بخور بخور عزیزم قطعش نکنی یه وقت منم مثل شما بودم هر ماه باید ازمایشم بدی من الان قرصم خیلی بیشتر ...

میگم ینی میگن تو بارداری قرص نخورین خدایی نکرده این واسه جنین خطرناک نباشه

میگم ینی میگن تو بارداری قرص نخورین خدایی نکرده این واسه جنین خطرناک نباشه

نه لووتیروکسین نخوردنش خطر داره.

باید تیرویید کنترل شده باشه

اصلا قطعش نکن خیالت راحت باشه.

من از قبل بارداری روزی یکی میخوردم 

الان دوزش بالاتر رفته ۴ روز از هفته ۲تا میخورم

کم کاری و پرکاری تیرویید رو مغز بچه اثر داره

بخور قرثتو لووتیروکسین از داروهای بی خطر بارداریه

خداروشکر که دارمت❤❤💙
نه لووتیروکسین نخوردنش خطر داره. باید تیرویید کنترل شده باشه اصلا قطعش نکن خیالت راحت باشه. من از ...

من دوبار رفتم آزمایش ک تو اولی گفت باید دارو بخوری روزی نصف ناشتا...بعدم دوباره رفتم گفت کاملا کنترل شده دیگه نمیدونستم چی کار کنم

قطعش نکنیا حتما باید بخوری ولی باید بری ازمایش بدی برو پیش دکتر غدد احتمالا مقدار قرصت زیاد تر بشه

اللهم عجل لولیک الفرج .قطعا اون لبنانی و عراقی و یمنی و اسپانیایی و امریکاییو...هر آزاده ای از هرجای جهان که علیه جنگ ایران واکنش نشون داد برای من هموطن تر از توی مثلا ایرانی که خواهان جنگ علیه کشورت هستی .کلاهتو بذار بالاتر بی غیرت😏

قطعش نکنیا حتما باید بخوری ولی باید بری ازمایش بدی برو پیش دکتر غدد احتمالا مقدار قرصت زیاد تر بشه

باشه حتما میرم...خدا کرونارو بخیر کنه با این وضع ادم از خونه نمیتونه بره بیرون چه برسه بره ب بیمارستان و آزمایشگاه و اینا😔