2777
2789

من قبلا هم بسته بندیا رو میشستم وقتی از فروشگاه میومدم بعد جابه جا میکردم الان با الکل بسته هارو تمیز میکنم چون چند روز پیش رفتم فروشگاه با ماسک و دستکش ی زنه نمیگم خانم چون خانم نبود با دختر حدود ۱۰ سالش اومده بود دخترش خیلی سرفه میکرد ماسک هم نداشت جلوی هرقفسه وایمیسادن وسایل وردارن دختره سرفه میکرد جلوی دهنشم نمیگرفت من حلوتر از اونا بودم خداروشکر میخواستم به مادرش بگم واسش ی ماسک بزن یا نیارش بیرون دیدم زنه خیلی قیافه ناجوری داره عین لاتای چاله میدونه گفتم الان ی سری منو میزنه بگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تازه ی اسکاج جدا دارم با اون حسابی میکشم رو میوه ها      

😂خانم حساس ، تو یه لگن اب پر کن نصف لیوان سرکه دوسه قاشق نمک بریز بزار یرب توش بمونه بعد قشنگ بشور تمااام

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏
با نمک و سرکه از بین نمیره ماده ضدعفونی سبزیجات از داروخانه بخرین

دکتره میگفت اینارو بااب خالیم بشورین که کفایت میکنه؟!!😕😕

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏
خانما یه سوال. سبزی خوردن رو چطوری ضد عفونی می‌کنید؟؟؟

مایع ضدعفونی کننده سبزی و میوه بگیر روشم دستور داره ولی الان توی این شرایط فعلا سبزی خام نخور میوه رو هم که پوست میگیری