2777
2789
من ماست و پنیر و کره رو خودم درست میکنم  ولی چیزهای بسته بندی رو میذارم تو مشما الکل اسپری میک ...

سبزی و بامایه میشوری؟!؟؟؟😐😐😐

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه...والا از زار و زندگی میوفتیم اینجوری! هموناییم که میگن ضدعفوتی میکنن ،بلاخره از یه جایی بخواد درز کنه و نفوذ کنه ،میکنه...همه چیو که نمیشه دیگه ضدعفونی کرد...مگه یکی دوتاس آخه

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

مواد غذایی رو گفتن نباید خام خواری کرد. همه چیز رو بپزید و گرم کنید بعد بخورید. وسایل رو هم بله وقتی اوردید داخل خونه با اسپری اب و وایتکس یا الکل و دستمال تمیز کنید. لباساتون رو در بیارید بشورید. دست رو بشورید بعد صورت رو بشورید. اب هم زیاد بخورید که اگه ویروس وارد شد دفع بشه.

سبزی خوردن بخاطر معده ام نمیگیریم‌ منظورم از سبزی هدیج و کلم و گوجه و اینا بود

عزیزم همیناام شستنش بامایه درست نیست باسرکه و نمک بشور 

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏

عزیزان چیزایی م میشه بشورین ک تکلیفشون روشنه بشورین و ضد عفونی کنین ممکنه ی نفر عطسه یا سرفه کرده باشه نزدیکش 

خیلی راحته ماست و پنیر و شیر و اینارو بذارین داخل سینک و بشورین و بعدشم سینک کامل و تمیز بشورین

آجیلم بذارین ی جای بدون نور و دور از رطوبت تا 48 ساعت ویروس از بین میره

نون و گوشت و مرغ و اینارو هم بذارین ی جای مجزا داخل فریزر و بذارین 48 ساعت داخل فریزر بمونه و بعدش استفاده کنین

خدایا خودت بهتر از هر کسی میدونی که آرزوم چیه... 

خدا رو شکر که دارم از شوهرم جدا میشم چون اون بالای چهل سالشه و ویروس رووش تاثیرش بیشتره

تازه هر بار میومد باید ضد عفونیش میکردم

البته هفته ای یه شب میومد  

آه از این همه دورویی...
عزیزم همیناام شستنش بامایه درست نیست باسرکه و نمک بشور 

من تازه ی اسکاج جدا دارم با اون حسابی میکشم رو میوه ها    

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
سبزی خوردن بخاطر معده ام نمیگیریم‌ منظورم از سبزی هدیج و کلم و گوجه و اینا بود

صیفیجات

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی