2777
2789

دخترم حوصلش سرمیره همش میگه باهام بازی کنید.. منو باباشم اکثرا جواب رد میدیم. امشب خیلی دلم سوخت. بامظلومیت میگفت آخه من حوصلم سررفت از بس راه رفتم☹️ واقعا حالشو ندارم بازی کنم باهاش. شما بازی سراغ ندارید منم حوصلم بکشه باهاش بازی کنم. ی دختر ی ساله هم دارم. کارتونم ی ساعت تو روز اجازه داره ببینه. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دفتر نقاشی و مداد رنگی بده دستش ، پازل چوبی بگیر از این چهارتیکه ها ، توپ پارچه ی بگیر چن تا سرگرم ش ...

نقاشی میکنه خودش یااسباب بازیم کلی بازی میکنه. اتفاقا خودش خیلی باخودش یاخواهرش مشغوله تو روز ولی از مام میخواد باهاش بازی کنیم یکم

نقاشی میکنه خودش یااسباب بازیم کلی بازی میکنه. اتفاقا خودش خیلی باخودش یاخواهرش مشغوله تو روز ولی از ...

من کتاب میخونم براش ، اعداد بهش یاد میدم رنگها حیوانات ، کلمات انگلیسی ، شعر باهاش میخونم صداشو ضبط میکنم بعدش گوش میکنیم میخندیم ، دو سال نه ماهشه 

من براش با آرد قنادی و یک مقدار روغن بهش اضاف کن  کلی خمیر بازی انجام میده. براش آب میارم ظرف ...

اتفاقا رنگ خوراکیم دارم چندتا.. عزیزم فقط روغن و آرد بزنم؟ 

کاغذ و مقوا و چسب و چوب بستنی و اینجور چیزا بیار کاردستی بسازید.نقاشی.. قایموشک.. آهنگ بذارید برقصید باهاش. صندلی بذار کنار ظرفشویی،بیاد کمکت مثلا ظرف بشوره .هیجان داره برای دختربچه.. شونه بده موهاتو شونه کنه .کارای خاص که براش جذاب باشه.. بازی کن باهاش.. آدم فقط یه بار بچگی میکنه.. 

دختر منم 3 سال و 5 ماهشه.

خیلی خیلی اصرار میکنه باهاش بازی کنیم.مام تا اونجا که بتونیم باهاش بازی میکنیم و کم نمیزاریم

بازیاش شامل:

خونه سازی..جورچین چوبی...خمیربازی..پازل حیوانات.پازل اعضای بدن..نقاشی با مداد رنگی..نقاشی با مداد شمعی....بازی با ماشین شارژی...سرسره بازی...تاب بازی با عروسکاش...کتاب داستان و شعر براش بخونیم..بازی با سبد پیک نیکش...بازی با اسباب بازیای کنترلی و عروسکای رقصنده ش...دائم هم تلوزیونش تو اتاقش روشنه و برنانه کودک میبینه.

اما بازم در حال چونه زدن با ماست که تو رو خدا بیاین یه ذره باهام بازی کنین من حوصله م سر رفته.😂😂😂

تکیه بر لطف خدا دارم و بس...

آره .روغن به این خاطر میزنم ک به دستش نچسبه هربار بگه تمیزش کن. براش قاشق چنگال پلاستیکی بیار باهاش ...

وسایل خمیر بازیم داره. یبار خمیربازی براش خریدم همون اول ک باز کرد همه رو قاطی کرد😂بعدم داد ابجیش کلی خورد... خلاصه دیگه کلا خمیر بازی جمع شد از خونه ما😆