2777
2789
عنوان

چاقی صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 19949 بازدید | 43 پست
من ورزش میکنم اندامم هم خداروشکر عالیه هر کی میبینه تعریف میکنه ولی صورتم تپله و گونه دارم اونم به ...

از چ روغنی استفاده کردی

میشه واسه سلامت خودم و خانوادم ی صلوات مهمونم کنین
وای توروخدا ب منم بگو . دقیق تاچندروز باید ژله بخورم وهربار چ مقدار ؟ مثلا یدونه ژله واسه ی چند روز ...

من صبا قبل صبخونه یه کاسه کوچبک از این پیاله های کوچولو ماست خوری ژله خوردم روغن زیتون و تارگبل هم استفاده کردم 

قدم ۱۵۹ وزنم ۵۷ولی صورتم تپله 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه هاروغن خاستیدمن تهرتنم ازی دکترطب سنتی سفارش میگیرم روغنام همش اصله خودم فقط ارگان الجزایریو استفاده میکنم خراطینم گرفتم فعلااستفاده نکردم خاستید پیچ اینستامم فالوکنید roghansaraaa

رنگ ولایتhaircolorist
من صبا قبل صبخونه یه کاسه کوچبک از این پیاله های کوچولو ماست خوری ژله خوردم روغن زیتون و تارگبل هم ا ...

روغن نارگیل همینطور زدی ب صورتت یا ماساژ دادی؟ چ مدت استفاده کردی که جواب داد؟و روزی چن دقه؟

من صبا قبل صبخونه یه کاسه کوچبک از این پیاله های کوچولو ماست خوری ژله خوردم روغن زیتون و تارگبل هم ا ...

والا من دارم روغن خراطین میزنم تاثیر نداره، شما صورتتونو هم ماساژ خاصی میدید؟ من قدم ۱۶۴هست وزنم ۶۵شده جدیدا ولی یه ۳کیلو دیگه باید کم کنم.

خانمی اگه تو رژیمی ژله نخور.بذار بعد از رژیمت که تثبیت شد شروع کن به خوردن

یعنی امکان داره ک باعث چاقیم شه؟ میدونی رژیم خاصی نیستم ولی غذامو خیلی کم کردم و شیرینیجاتو سرخ کردنی و فست فود و نوشابه رو گذاشتم کنار ورزشم میکنم.

روغن نارگیل همینطور زدی ب صورتت یا ماساژ دادی؟ چ مدت استفاده کردی که جواب داد؟و روزی چن دقه؟

راستش من همیشه این دوتا روغت رومبزم هست و به جاب ترم کننده استفادش میکنم زمان نمیگیرم راستش 

اره ماساژش میدم یکم بعد میمونه رو صورتم تا هر وقت که صورتمو بشورم

من پوستم خشکه واسه همین مدام استفاده میکنم الان خداروشکر خیلی خوب شده

یعنی امکان داره ک باعث چاقیم شه؟ میدونی رژیم خاصی نیستم ولی غذامو خیلی کم کردم و شیرینیجاتو سرخ کردن ...

دقیقا منم مث شمام 

راستش من همیشه این دوتا روغت رومبزم هست و به جاب ترم کننده استفادش میکنم زمان نمیگیرم راستش  ا ...

خانومی چطوری ماساژ میدی؟ آخه من با انگشت اشاره و  وسطی شنیدم باید روی گونه هات حالت دورانی ماساژ بدی.درسته؟