2777
2789
عنوان

با نامزدم کات کردم

304 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها

نامزدم قبلا میگفت پیام دادن زنا و مردا به هم مشکلی نداره

واسه تو هم  اگه من پسره رو بشناسم مشکلی نداره،

یا مثلا میگفت من به فلان پسر عموم اعتماد دارم،  تو حتی اگه باش تو خونه هم تنها باشی مشکلی ندارم

که من خیلی ناراحت شدم

اطرافیان گفتن زود قضاوت نکن

امروز دیدم تو محل کارش با یکی همکارای زنش که ۴۵ سالشه میرقصه فیلمشم گرفته نشونم میده

ناراحت شدم خیلی

میگه تو ذهنت مریضه

از توی تحصیل کرده بعیده

منم گفتم کات!

دیگه تا این حد بی غیرتی!

این پیام و رقصو...ایناهم خیانته

مگه فقط خیانت از اون کارای بد بده...

نظرتون چیه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم خودش مورد داره که توروهم آزاد گذاشته،کلا انگار روت حساس و غیرتی نیست و آنچنان واسش مهم نیست

با حیوانات و انسانها مهربان باشیم،لطفا حتما😍😘      حامی حیوانات،گیاهخوار😍💪                                  کاربرای گل اگر حیوون تصادفی یا مریض دیدید یا خواستید آگهی واگذاری حیوونای بامزتون رو نشر بدید به دایرکتم تو اینستا پیام بدید👈elqueno1367

کار خوبی کردی بعدا تو زندگیت همش بهش شک میکنی زندگی با شک جهنمه  کسی که دوست داره روت غیرت داره نباید این جوری رفتار کنه الان کات کنی بهتره تا خدایی نکرده فردا طلاق 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

کسی که  این طرز فکرو داره 

در واقع داره جاده ی خودش رو هموار میکنه 

میخواد بعدا  شما مدعی  روابط  خارج از چارچوب ایشون نشید

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

اونایی که این حرفارونمیزنن خیانت میکنن دیگه چه برسه به اونی که ازاول میگه خودشوراحت میکنه کارخوبی کردی اگه بخوادت خودشوتغیرمیده که کنارت باشه درغیراین صورت نمیشه روش حساب کرد

هیچوقت کسی روقضاوت نکنید سرنوشت انقدردنبالتون میکنه تاتوی یه کوچه بن بست شماروتوی همون شرایط قرار بده