2777
2789

من بیشترش نخوردم نه خداروشکر مشکلی پیش نیومد اما خب بخوری بهتره

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

اره مادرامون

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا😄

من میخوام اسم فسقلمو بزارم سدنا❤️❤️❤️

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

یدو فولیک خوردم حتی قبل بارداری، فک نکنم مشکلی پیش بیاد مامانامون مگه میخوردن خخخ ولی خوب وقتی هست و اینهمه مزایا داره چرا نخوریم، هوش جنینم خیلی بالا میبره، چرا مصرف نمیکنی؟ 

ای جانم 😍 خیلی اسم قشنگیه عزیزم ان شاالله خدا حفظش کنه براتون 

ممنونم🌹🌹

یدو فولیک خوردم حتی قبل بارداری، فک نکنم مشکلی پیش بیاد مامانامون مگه میخوردن خخخ ولی خوب وقتی هست و ...

اخه تحقیقات میگن که همین قرص ها باعث اوتیسم و بیش فعالی میشه 

مواد غذایی که فولیک اسید رو داره جایگزین کردم 

دختر منو تو مسابقه لایک می کنی کامنت بزاری عزیزم برات صلوات میفرستمhttps://www.instagram.com/p/B8_RSDFhndY/?igshid=1lu261lj3vyvw

سلام دوستام من یه پیچ اینستاگرام آشپزی دارم خوشحال میشم حمایتم کنین و نظراتتون و بهم بگین ایدی پیجم arina-family.منتظرتون هستم عشقا 😘😘😘😘
اخه تحقیقات میگن که همین قرص ها باعث اوتیسم و بیش فعالی میشه  مواد غذایی که فولیک اسید ر ...

من تا بحال نشنیدم همچین چیزی، اگه اوتیسم بیاره که اینهمه تأکید نمیکنن استفاده کنیم خواهر و دختر خالم و اطرافیانم همگی استفاده کردن و هیچ مشکلی پیش نیومده، منم که الان خارج از ایرانم دکترم تا هفته 13گفت حتما باید استفاده کنی