2821
2789
عنوان

چک بدم ب شوهرم یا نه

471 بازدید | 23 پست

بچها من با شوهرم اختلاف زیاد داشتم. تو تایپیکام هس. ی جورایی زندگیم تو هواس تا پای طلاق چندبار رفتیم. همیشه دوسم داشته ولی ببخشید بسیار جوگیر و نادونم هس. هر بارم بهم میگه مهرتو ببخش تا طلاقت بدم. میدونم از ته دل نمیگه ولی چند بار گفته. از طرفی سرمایه واسه کارش نداره جنس چکی میاره تو مغازش میفروشه. چندین بار واسش دسته چک گرفتم خودشم داره ولی کم میاره. حالا میخوایم خونه اجاره کنیم بنگاه چک خواسته. دسته چک خودشم تموم شده بنظرتون واسش چک بگیرم. میترسم اختلاف پیش بیاد باز بعد من بمونم و چک. از طرفی میگم اگر ی روز کار ب طلاق بکشه چک ازم داره ب قدر مهریم دسم ب جایی بند نیس، از طرفیم زندگیمون رو چک و این چیزاس. انروز قهر کرده ک چرا چک نگرفتی.؟ موندم چکار کنم

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اينجوري ك تو تعريف كردي

به جبارسينگ چك بدي بيشتر قابل اعتماده تا شوهرت

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

وای جبارسینگ😂😂😂چقدر بچگی ازش میترسیدم

منم ميترسيدم ازش

😅😅

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز