2777
2789
عنوان

لتروزول سینال اف -اچ سی جی

505 بازدید | 13 پست

من ۳۸سالمه برای بار داری اقدام کردم دکتر از روز سوم تا هفتم روزی دوتا قرص لتروزول  و از روز هشتم تا یازدهم روزی یک عدد سینال اف دور ناف و روز یزدهم هم دوتا امپول اچ سی جی تجویز کرده فولیکول هامم در روز دوازدهم پریودی تخمدان سمت چپ سایز ۱۸-۱۷-۱۴و تخمدان سمت راست ۱۵-۱۰بود لطفا راهنماییم کنین  کسی تا به حال با این داروها باردار شده ؟احتمال دوقولو زایی هست؟سایز فولیکولهام خوبه

تعداد رای : 0
نظرسنجی
3
0
0%
6
0
0%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باردار شدم ولی نموند برام انشاالله برا شما بمونه.سایزشون برا روز ۱۲ خوبه ولی من امپول رو بعد سونو میزدما.....بستگی ب ارثتونم داره من خواهرم دوقلو بارداررشد ولی خودم خدا نخواست حتی بفهمم یکیه یا دوتا

دلبند مادر،فرزند عزیزی که هیچوقت ندیدمت،دلم برای حس دوباره ات تنگ است،چقدر ذوق داشتم از آمدنت و با تو خو گرفته بودم....دیگران مرا به نبودنت دلداری میدهند،اما نمی دانند نمیشود فراموش کرد کسی ک قرار بود روزی تمام سهم تو از این زندگی شود و دیگر نیس،به چه امیدی بدون تو ادامه دهم،شاید برای بقیه چیزی جز یک تکه گوشت بی جان نبودی اما برای من دنیایم شده بودی،کم کم داشتی صاحب اسم میشدی بهار عمرم،دلم تنگ است برای حس داشتنت برای دوباره دوست داشتنت،دوباره به آغوشم برگرد که نبودنت درد است و این درد توان من را کم کرده......."نوزاد رنگین کمان"منتظرتم
دکتر گفت بعد از تزریق اچ سی جی فقط سه شب نزدیکی کنم  یعنی دیگه بعد از  این سه روز نباید کا ...

نه، البته بیشتر از ۳ شب هم باشه اشکالی نداره.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
 دلیلش چیه که فقط گفت فقط همین سه روز باشه

۳۶ ساعت بعد از آمپول تخمک آزاد میشه و یکی دو روز هم بیشتر اصطلاحاً زنده نمیمونه.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...