یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من شبها برای ناهار فردا غذا درست میکنم آخه مامانم صبح زود بیدار میشه زود صبحونه میخوره و زودم ناهار میخوره من دیر بیدار میشم مامانم چون مریض نمیتونه ناهار درست کنه من درست میکنم که نخوام صبح زود وایسم درست کنم البته برنج درست میکنم صبح دمش میکنم برای ناهار ظهرم دمپختک درست کردم
یه پرسپولیسی دو آتیشه ۹۹/۹/۹مشکل گرفتاری عشقم حل شد ماشینشم دادن مشکل زمینمونم به امید خدا حل شد مامانم خوب شد منم عملهای که لازمه انجام دادم خونمونو عوض کردیم رفتیم همونجای که مامانم من و عشقم دوست داریم خونه جدید خریدیم ❤حواسم به توئه هوا سمت توئه هوا سمتیه که برسم به توئه❤ 💗تو مرا جان و جهانی💗 💖تا ابد با من باش💖 💘دوستت دارم و هیچ چیز جز این ندارم💘 💕 با تو در نهایتم من💕 💝 عاشقتم عشقم عشق منی عشقم جون منی جونم💝