بچه ها من غربالگری اولم رو دوازده هفته پیش شاکری رفتم تو میدان آرژانتین ،ایشون فوق العاده از خود متشکر بودن و کلی به خودشون و کارشون بالندگی داشتن و تا جایی که میتونستن سونوگرافی صدرا و رستاک و چندین سونوگرافی دیگرو مسخره کردن و گفتن کارشون خوب نیست ، من تعریفشو از نی نی نیسایت شنیده بودم پیششم که رفتم همش میگفت رستاک و طهماسبی پور از طریق کارمنداش تو نی نی سایت تبلیغ میکنن که خودشونوبه این واسطه بالا بکشن ولی من الان فهمیدم که خودش اینکارست ،خودش داره از طریق نی نی سایت تبلیغات میکنه من امروز اینو متوجه شدم چون امروز برای سونو هیجده هفتگی رفتم سونوگرافی حسین صدری گفتن جنسیت جنین دختره من خیلی متعجب شدم گفتم دکتر شاکری گفتن نود درصد پسره حتی من گفتم چیزی دیدین ،یه چیزی بین پاهاش نشون داد وگفت این آلتشه وگفت به احتمال خیلی بالا و نود درصد پسره و کتبا برام تو سونو نوشت پسر ولی گفت واسه صد درصدیش هفته بعد بیا دوباره اینقدر با اطمینان حرف زد که همش میگفت فلان مرکز فلان قدر میگیره و تو هفته هفده میگه هفتاد درصد فلانه و شفاهی میگه و این کار رو ننه بزرگ منم بلده ولی من تو یازده هفتگی هم کتبی مینویسم هم میگم بالای نود درصد هیچکس مثل من تو ایران وجود نداره که جنسیت رو تو یازده هفتگی تشخیص بده ،انقدر زورم میگیره از اعتماد به نفسش فیلمشم دارم تمام چیزایی که گفتم صداش تو فیلم هست ،علاوه بر اینها گفته بود جفتت قدامیه ولی امروز گفتن جفتت خلفی ،تاریخ زایمانمم اشتباه گفته بود ،نمیدونم چرا الکی میاین از این آدم تعریف میکنید،الان استرس دارم نکنه عدد ان تی دخترم رو اشتباه گرفته باشه ؟ الان یه حالتی پیدا کردم که میترسم تا به دختر بودن جنین عادت کنم یهو بعدا معلوم بشه پسر بوده !
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!