2777
2789
عنوان

خانومای عزیز یه سوال

343 بازدید | 18 پست

از زمان اقدام به بارداری تا زمان آزمایش که حدود دو هفته س اگه آدم باردار باشه تو این مدت علائمی داره؟ من خیلی نگرانم که هیچ علائمی از بارداری ندارم ۲۹بهمن انتقال جنین داشتم آزمایشمم برا ۱۳اسفنده میترسم منفی باشه.توروخدا دعا کنید😭😭😭😭

میشه لطفا یه صلوات برام بفرستین مشکلااااااتم حل بشه؟😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاءالله دامنت سبز بشه عزیزم نترس منم هیچ علایمی نداشتم از یک ماه به بعد ویار شروع شد

ممنون گلم

تو نت نگا کردم درد سینه و درد شکم مثل پر...یود اینجور چیزا ولی اصلا ندارم

ترس و استرس یه هورمونی تو بدن ترشح میکنه که ممکنه تو روند بارداری اختلال ایجاد کنه منم بارداریم هیچ ...

یازده روزه اصلا بهش فکرنکردم تا استرس نگیرم. 

ممنون گلم تو نت نگا کردم درد سینه و درد شکم مثل پر...یود اینجور چیزا ولی اصلا ندارم

منم اصلاااااا علایمی نداشتم واسه همینم تا ده روز از پریودم نگذشت نفهمیدم باردارم بعد اونم تازه بی بی چک منفی نشون داد فک میکردم به خاطر کیست عقب افتاده ولی وقتی رفتم دکتر نوشت آزمایش خون دیدم باردارم

هر بدن باهم فرق داره بعضیا علایم دارن بعضیا ندارن

باران‌هم‌که‌باشی‌برای‌کاسه‌های‌وارونه‌کاری‌نمیشه‌کرد
منم اصلاااااا علایمی نداشتم واسه همینم تا ده روز از پریودم نگذشت نفهمیدم باردارم بعد اونم تازه بی بی ...

ایشالا برا منم مثبت بشه

بار دوممه انتقال انجام دادم😥

ممنون گلم تو نت نگا کردم درد سینه و درد شکم مثل پر...یود اینجور چیزا ولی اصلا ندارم

ببین عزیز من جان من منم هیچ علائمی نداشتم بعدشم هیچ ویاری نداشتم تنها نشونه بارداریم اینه که شیکمم داره بزرگ میشه همین

ببین عزیز من جان من منم هیچ علائمی نداشتم بعدشم هیچ ویاری نداشتم تنها نشونه بارداریم اینه که شیکمم د ...

من فکر کردم لقاح صورت بگیره چند روز بعد آدم سینه درد و دل درد میگیره🤣🤣🤣🤣🙈🙈🙈🙈

ببین عزیز من جان من منم هیچ علائمی نداشتم بعدشم هیچ ویاری نداشتم تنها نشونه بارداریم اینه که شیکمم د ...

البته تو نت خوندم علائم ماه اولو از خودم در نیاوردم😋

البته تو نت خوندم علائم ماه اولو از خودم در نیاوردم😋

اره عزیزم نت خیلی چیزا توش نوشته اما علائم هر شخص با شخص دیگه متفاوته

انشالله آزمایشت مثبته

مثبت شد بیا همین پیام منو ریپلای کن بهم خبر بده💖