2777
2789

پسرم ۳سال و نیمه است،میخوام بزارمش دیگه شبا تو اتاق خودش بخوابه،،شما چکار کردین؟؟ دوسندارم اذیت شه،

خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀

بچه من که حدودا سه سالشه

چند شب پیش که میگفت تو قبرت بخابم مامان میخاس رو قلبم بخوابه

امشبم گیر داده رو پات بخابم

واقعا نمیدونم چجور بچه هاشونو عادت میدن به جدا خوابیدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من‌میخام از۸ماه خوابشوجداکنم عادت کنه

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍

دخترمن دوسالشه انقدشبادستامومحکم میگیره که انگارمیخوام فرارکنم 

زندگیه خوبی دارم ظاهرش چشه خیلیاروکورکرده یکی نیست به این خیلیابگه به ظاهرهمه چی خوبه ولی همه چیزکه به ظاهرنیست آخه ‌((ممنون میشم اگه واسه تنهامشکل زندگیم صلوات بفرستید))

خب اولا خودم کنار بچه هام می خوابیدم توی اتاق خودشون براشون قصه می گفتم وقتی خواب شون می برد میومدم بیرون از اتاق اما کم کم خودشون عادت کردن تنها خوابیدن توی اتاقشون

بچه من که حدودا سه سالشه چند شب پیش که میگفت تو قبرت بخابم مامان میخاس رو قلبم بخوابه امشبم گیر دا ...

عزیزم😘

خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀
من کنارش خوابیدم چند وقت تا میخوابید میرفتم تو اتاقم الانم قصه میگم با خواهرش جدا میخوابه تو اتااقشو ...

وقتی خواهر برادر داشته باشن خیلی خیلی راحتتره تا وقتی تک هستن

من‌میخام از۸ماه خوابشوجداکنم عادت کنه

میشه ؟)من یه پسر کوچیک ۱۰ماهه هم دارم گفتم فعلا تو اتاق خودمون باشه تا موقع از شیر گرفتن

من پسرم رو هشت ماهگي جدا كردم الانم١٠ماهشه جدا ميخوابه.كار خاصي نكردم چند هفته كنار تختش تو اتاق خودش جا انداختيم پيشش خوابيدم بعد ديگه ماهم رفتيم اتاق خودمون

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍

دخترم سه سال و نیمشه یه لحظه دیشب من رفتم دسشویی باباشم رفت اب بخوره پاشد خواب عمیق نبود بیدلر شد گریه و فغان که کجایید اون یکیم بیدار کرد😒

خدا خیلی واضح دیده میشه😊و خیلی معلومه که صدامو میشنوه😃کاش ادم باشم😀