raha89 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 6868 عنوان خجالت میکشم 384 بازدید | 4 پست وقتی دندونام رو با نخ دندون تمیز میکنم ی کم بوی عفونت احساس میکنم ولی روم نمیشه برم دکتر و احساس میکنم که بوی بد دهنم هم از اینه.چاره ای نداره توی خونه درمون کنم با این خرجای اضافی بچه هام به هیچ جا نمی رسم😆😉😆😉 1398/12/10 | 22:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بنفش_صورتی عضویت: 1398/03/26 تعداد پست: 5972 پس فکر میکنی دندون پزشک کارش چیه که خجالت میکشی اونایی که مشکل ندارن که نمیرن پیششون یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐
raha89 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 6868 پس فکر میکنی دندون پزشک کارش چیه که خجالت میکشی اونایی که مشکل ندارن که نمیرن پیششون آره میدونم بخاطر بوی دهنم خیلی خجالت میکشم برم بگه چی دهنم بو میده😩😩 با این خرجای اضافی بچه هام به هیچ جا نمی رسم😆😉😆😉
بنفش_صورتی عضویت: 1398/03/26 تعداد پست: 5972 آره میدونم بخاطر بوی دهنم خیلی خجالت میکشم برم بگه چی دهنم بو میده😩😩 آره دقیقا همینو بگو، بگو نمیدونم مشکل از کدوم دندونمه یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐
deltang74 عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 152 دندونپزشک کارشه من چی بگم ک باید ب دکتر معده م میگفتمکاری نداره نگو بوی دهن بگو حس میکنم دندونم عفونت دارهیکم ک نگاه کرد بگو ممکنه عفونت دندون روی بوی دهن تاثیر بذاره؟