2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرستادم گلم

خیلی ممنون 

نکته ای نداشت حین پخت 

خیلی راحت با دستور درست کردی ؟

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.
خیلی ممنون  نکته ای نداشت حین پخت  خیلی راحت با دستور درست کردی ؟

تمام اردهاتونو برای تمام شیرینی و کیک ها الک کنین روغن رو لادن ابی بگیرین و بذارین یکم باز بشه به جوش نیاد داغ داغ هم نشه تو مواد داغ نریزین دستورش فوقالعاده راحته و اینکه بذارین خمیر 24 ساعت استراحت کنه داخل یخچال

تمام اردهاتونو برای تمام شیرینی و کیک ها الک کنین روغن رو لادن ابی بگیرین و بذارین یکم باز بشه به جو ...

سپاس دوست عزیز

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.
درجه چند و چنددیقه بمونه تو فر؟

بستگی به فرتون داره درجه حدود 140 تا 160 متغییره زیرش کمی طلایی شد بردارین نذارین بسوزه یا خیلی طلاییبشه تا سرد هم نشده از سینی فرجدا نکنین که میشکنه