2777
2789

بچه ها دوست پسرم تو قمه بعد این تو فست فود پیکه حالا دیگه وضعیت قمم که خودتون میدونید چطوریه بعد پنجشنبه از صبح پیداش نبود و خلاصه بعدا زنگ زد یکم حرف زدیم رفت تا شب دیدم باز پیداش نیس بعد از کلی پیام دادن گفت سرکارم ببخشید بعد برام خیلی عجیب بود اخه الان با اون وضع قم کی فست فود سفارش میده؟بعد گفت اتفاقا ده دوازده تا بیرون بر داشتیم😐😐بعد از فرداش دیگه نرفته جمعه بهش گفتم رفتی سرکار ؟گفت نه فقط پنجشنبه به هوای اینکه شلوغه باز کرد دیگه تعطیله😐من فک میکنم دروغ گفته بهم نه؟

🙂

کات کن

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم دروغ میگه یانه 

اما ادم خلی که تو این شرایط بره فست فود هم هست 

وقتی نماز جمعه رو تعطیل میکنن بعد یه عده میرن پشت در مسجد صف میبندن میخونن 

یا ضریح رو لیس میزنن 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

کار و کاسبی که نمیشه کساد شه

حتما معتبرن 

ولی خوب فست فودهای اینجا با اینکه روبازه و خودت ساندویچت رو میسازی (سلف سرویسه)بازم ملت میخورن

سام مامان همیشه برام بمون‌😍 مثه بابات بزرگ شوووو