بچه ها دوست پسرم تو قمه بعد این تو فست فود پیکه حالا دیگه وضعیت قمم که خودتون میدونید چطوریه بعد پنجشنبه از صبح پیداش نبود و خلاصه بعدا زنگ زد یکم حرف زدیم رفت تا شب دیدم باز پیداش نیس بعد از کلی پیام دادن گفت سرکارم ببخشید بعد برام خیلی عجیب بود اخه الان با اون وضع قم کی فست فود سفارش میده؟بعد گفت اتفاقا ده دوازده تا بیرون بر داشتیم😐😐بعد از فرداش دیگه نرفته جمعه بهش گفتم رفتی سرکار ؟گفت نه فقط پنجشنبه به هوای اینکه شلوغه باز کرد دیگه تعطیله😐من فک میکنم دروغ گفته بهم نه؟
من خبر قمو ندارم ولی اینجا ک رستورانا بازن تهرانم عشقم میره سرکار از صب تا شب
when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.