2777
2789

برای دخترش پارسال وای که چقدر گشتم وگشتم لباس بخرم یه لباس قشنگ به چه گرونی خریدم  که زیاد ندیدم تنش کنه اما کار خدا چند وقت پیش دختر ش که پنج سالشه ازم خواست بریم اتاقش و باهم مرتب کنیم در کشو رو باز کردم یه چندتا لباسش و بزارم دیدم لباسی که من خریدم مچاله شده و گلش کنده شده به طرز فجیع توی کمد چپونده شده درحالی که لباسایی که خودش برای دخترش دوخته بود مرتب و تمیز توی کمد دیگه رو چوب لباسی اویزون

منظورم اینه که اگه میخاست میتونست لباس هدیه منو هم اینطوری نگه داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخر.منم دوسه بار برا دخترش خریدم تنش نکرد دیگه نخریدم براش

جدی؟

مادر شوهرمم پارسال برایه دختر خواهرشوهرم لباس زمستونی خرید یه سره دیدم تنشه تازه وقتی کادوی مادرشو خواهرشوهرم باز کرد خیلی بیشتر ذوق کرد

منم به هر وی هدیه بدم با هدیم بدرفتاری کنه دیگه براش هیچی نمیگیرم تو هم نگیر

بالاخره طرف مقابل باید لیاقتشو نشون بده که بگیری براش

خدا هیچکسو از عشقش جدا نکنه که مجبور بشه تا زندس با داغ جدایش سر کنه و بسوزه   

منم برای برادرزادم گرفتم نپوشوند.اما لباسای دست دوم که برای خواهرزادهاش هستو میپوشونه.بخاطر همین پول میدم

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست

بچه ها خدیه دادن کار قشنگیه لدت بخشه ولی وقتی مثلا برا یکی کادو میگیری فرداش میشینه میگینه من فلان چیزو که برام فلانی اورده دوس ندارم نمیپوشم میخوام بفروشمش یا میزارش مثل آشغال گوشه پتحره تو حیاط خو ادم بهش برمیخوره میگه اگه درد بی درمون بگیره دوای دردش دستم باشه نمیدم بهش

آره واقعا کار خدا بود نمی دونم واقعا بعضیا چرا اینقدر بی فرهنگن

عقده این خواهر

وگرنه وقتی من وهسه خواهر شوهر تو عقد تولد بگیرم سورپرایزش کنم چرا صبحش باید بزنگه بگه از کجا کادومو خریدی دوسش ندارم میخوام برم عوصش کنم تو دوق من بزنی

من از دل برات جشن گرفتم تو باید اینجوری منو بکوبونی

بچه ها خدیه دادن کار قشنگیه لدت بخشه ولی وقتی مثلا برا یکی کادو میگیری فرداش میشینه میگینه من فلان چ ...

تازه تا حالا یه خرس عروسکی ویه برج هیجان برا دخترش گرفتم اونم اصلا ندیدم نه تو اتاقش نه اینکه بازی کنه باهاش حالا لباس میگیم سلیقه اییع اما اسباب بازی دیگه این حرفارو نداره 

واقعانم که

تازه تا حالا یه خرس عروسکی ویه برج هیجان برا دخترش گرفتم اونم اصلا ندیدم نه تو اتاقش نه اینکه بازی ک ...

من کاملا درکت میکنم

به حرات بهت میگم نکن دیگه چون اینا هم حسادتو میکنن هم برهی اینکه بسوزوننت هدیتو بی ارزش میکنن

عقده این خواهر وگرنه وقتی من وهسه خواهر شوهر تو عقد تولد بگیرم سورپرایزش کنم چرا صبحش باید بزنگه بگ ...

واخدااااااا

خواهر شوهر منم یکم ایراد گرفت که سایز کوچیکتر نداشت

بعد گفتم چرا ولی خب  تنگ تر  میشد بعد خندید گفت خخخخخخ راست میگی من که خیاطم به اینش توجه نکردم باشه دستت درد نکه

ایشششش