2777
2789
عنوان

چه غلطی کردم خدایا من ببخش

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 46 پست

بمیرم بچه ۶ ماهه حتی حرفم نمیزنه.....

دانشجوی پزشکیم، از قبل کنکور هم اینجا بودم، دانشجو بودن و اینجا عضو بودن باهم منافاتی نداره😁 هر وقت بتونم سر میزنم به اینجا چیزای خوبی ازش یاد گرفتم❤️ عاشق مرلین مونرو و گربه هام😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از من به شما نصحیت اینجور مواقع یه دو دقیقه محل ترک کنید.چون بعضی مواقع بچه ها اینقدر اذیت میکنن که آدم میخواد بزنه.بزنی هم تا چند روز عذاب وجدان خفت میکنه

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست

نظر خاصی ندارم ففط هروقت خواستی بزنی به خودت یادآوری کن این فرشته کوچولو امانته دستت 

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃
پسر منم تا نزنمش گریه نکنه نمیخوابه تا۷صب صبر میکنم ولی دگ طاقتم تموم میشه بعدش عذاب وجدان میگیرم

😡😡😡😡😡

دانشجوی پزشکیم، از قبل کنکور هم اینجا بودم، دانشجو بودن و اینجا عضو بودن باهم منافاتی نداره😁 هر وقت بتونم سر میزنم به اینجا چیزای خوبی ازش یاد گرفتم❤️ عاشق مرلین مونرو و گربه هام😍