2777
2789
عنوان

از خودم بدم میاد ک همش گناه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2156 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا کی پشیپونی؟؟؟ پس چرا درس نمیشم؟ چطوری دگ واسم نماز بخونم؟؟ این خیلی پرروییخ ، خیلی چش سفیدیه😭😭

نگو چکار کردی خدا میبخشه سخت نگیر

اُمیدکه‌داشته‌باشی، موفقیت‌درثانیه‌آخرهم‌اتفاق‌میوفته!💯🌱🕊️ 

آدم کاری ک بخواد انجام نده رو میتونه انجام نده ارادتو قوی کن

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
وقتی ی گناهی کنی و سریع ازش پشیمون بشی خیلی خوبه که  خدا کسایی ک زیاد توبه میکننو دوس داره&nbs ...

توبه وقتی قبوله گ دگ انجامش ندی 😭 چند بار توبه گنمو بشکنم ، من اصلا ادم خوبی نیستم ، اصلا بنده ی خوبی نبودم 

خدایاشکرت❤
دگ خجالت میکشم ازش

عزیزم امضات دیدم ببین قبل اینکه مادر بشی باید خودت را دوست بداری عاشق خودت باشی نه اینکه اینقدر مایوس باشی خدا وقتی میبینه اینقدر مایوسی و نا امیدی ازش خب ممکنه حتی اون درخواستت را هم نبینه ترا خدا با خودت مهربان باش امیدوارم دامنت هم سبز میشه دیگه هم از گناهی که کردی اسمی نبر در عوض کاری کن جبران بشه با یک کار خوب شده نگهداری از یک گلدان 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
توبه وقتی قبوله گ دگ انجامش ندی 😭 چند بار توبه گنمو بشکنم ، من اصلا ادم خوبی نیستم ، اصلا بنده ی خو ...

اینقد موج منفی نده به کائنات 😐😐

سعی کن کار اشتباهی انجام ندی و مطمئن باش که میتونی وقتی بخوای 

الانم که پشیمونی از کارت خیلییی خوبه 

اونقدر دلت پاک هست که پشیمون شدی و اینقدر خودتو سرزنش میکنی 💖

عزیزم امضات دیدم ببین قبل اینکه مادر بشی باید خودت را دوست بداری عاشق خودت باشی نه اینکه اینقدر مایو ...

احتمالشم هست ک بخاطر گناهم ک توبمو همش میشگنم خدا بهم نی نی نداده 

من ادم خیلی بدیم ، خدا رو من یکی هیچ حسابی نتونسته وا کنه تا حالا، همه بنده ها یطرف .. من یطرف ... گناه از سر تا پام میباره 

خدایاشکرت❤

میدونم عزیزم برا آروم شدن دلت میای اینجا میگی 

اما ابداااا اعتراف به گناه نکن حتی تو مجازی که خودش گناهه

بعدم این که وقتی دلت می‌شکنه از گناهت وقتی پشیمون میشی و خجالت میکشی خدا خوشحال میشه ...

و تو دلت هنوز مهر خدا هست 

و خداوند بزرگتر از چیزیه که فکرشو کنی 

غسل توبه کن دو رکعت نماز استغفار بخون و ذکر بگو با خدا حرف بزن ... اینجور وقتا صدات خریدار داره ... عهد ببند دیگه نری سمتش عهد ببند نفست قوی کنی 

عهد ببند ذکر بیشتر بگی ... خدا دوستت داره شک نکن 

ببین شک نکن.

فقط خدا ...

اشکال نداره ماهمه همینیم صد بار توبه شکستی بازآی خدا بزرگه و بخشنده منم خیلی حال الانتو تجربه کردم اینقدر از خودم بدم اومده ولی بازم با پرویی در خونشو زدم آخه خودش میگه همانا من برایتان کافی  نیستم خودش میگه از مادر دلسوزتر و مهربونتره پس بهترین راه و چاره خودشه خداروشکر که دیگه از راه درست کج نمیشم میدونم ایندفعه روحرفم میمونم تا خدا وعدشو برام علنی کنه 

آنه !  تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بود با من بگو از لحظه لحظه هاي مبهم كودكيت از تنهايي معصومانه دستهايت آيا مي داني كه در هجوم دردها و غم هايت و در گير و دار ملال آور دوران زندگيت حقيقت زلالي درياچه نقره اي نهفته بود؟ آنه ! اكنون آمده ام تا دستهايت را به پنجه طلايي خورشيد دوستي بسپاري در آبي بيكران مهرباني ها به پرواز درآيي و اينك آنه شكفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو 💖🍃

این حجم بی احترامی که به خودت کردی خیلی بدتره اون کارته.بعدم اعمال آدمها مجموعه ی از خیر و شر و نیکی و بدی هست.قرار نیست همش کار خوب کنی. وگر نه خود خدا جهان متضاد نمی افرید .اگر هم کاری اذیتت میکنه سعی کن کم کم ترکش کنی 

احتمالشم هست ک بخاطر گناهم ک توبمو همش میشگنم خدا بهم نی نی نداده  من ادم خیلی بدیم ، خدا رو م ...

عزیزم یعنی فکر میکنی الان من نوعی خیلی پاکم بی خیال خدا هیچوقت اینجوری نمیکنه حداقل در مورد بچه 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
تا کی پشیپونی؟؟؟ پس چرا درس نمیشم؟ چطوری دگ واسم نماز بخونم؟؟ این خیلی پرروییخ ، خیلی چش سفیدیه😭😭

خوب همین الان ک از خودت بدت اومده یبار واسه همیشه توبه کن 

❤️عشقم پسرام❤️باباشون❤️

دختر جان همه انسان ها پاک و منزه نیستن ولی در مورد مادر شدن گاهی ممکنه برخی مادر نشن نه به خاطر چیزی بلکه ممکنه ماموریتشون و مادریشون را باید جور دیگه ای نشون بدن مثلا سرپرستی یک بچه بی سرپرست ...............ولی من امیدوارم به زودی دامن شما سبز بشه ولی اینقدر نا امید نباش همین