2777
2789
عنوان

چرا بعضی ها اینطورین

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 23 پست

یکی از خواهرشوهرای من اینجوریه.خیلیییی هم رابطمون خوبه باهم.ولی در این یک مورد بیشعوری میکنه.مثلا سوال پرسیدم ،میخونه ها ،دوتا تیک رو میخوره ولی جوابم رو نمیده!!!!.من هیچ وقت فازش رو نفهمیدم.بعد خودش که کارم داره و میاد پی وی هر کاری میکنم مثل خودش کنم نمیتونم.خاک بر سرم

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس دیگه بهشون پیام نده این بیشعوریشونو میرسونه

آره دقیقا من همه رو دوست دارم دوستدارم حرف بزنیم ورفت اند کنیم  اما وقتی دوست ندارند منم اهمیت نمیدم میچسبم به زندگی خودم

مشتاق هم باشید نه محتاج هم👌
یکی از خواهرشوهرای من اینجوریه.خیلیییی هم رابطمون خوبه باهم.ولی در این یک مورد بیشعوری میکنه.مثلا سو ...

آره فقط میخام بدونم چرا اینطورین خیلی اخلاق بدیه

مشتاق هم باشید نه محتاج هم👌
یکی از خواهرشوهرای من اینجوریه.خیلیییی هم رابطمون خوبه باهم.ولی در این یک مورد بیشعوری میکنه.مثلا سو ...

ببخش ولی شما خاک بر سر برات کمه تخریب شخصیت میکنی خودتو ۴ بار جواب نده تا بفهمه این حرکت و من با کسایی میکنم که ارزشی برام ندارن جدی میگمااا

آره فقط میخام بدونم چرا اینطورین خیلی اخلاق بدیه

آره خیلی.این در کل خیلی خوبه ولی این کارش رو مخمه خیلی.شوهرم که میگه بخدا با منم اینجوریه کلا عادتشه.ولی بنظرم عادت نیست بی ادبیه.انگار بقیه رو قابل نمیدونن مثلا

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍
ببخش ولی شما خاک بر سر برات کمه تخریب شخصیت میکنی خودتو ۴ بار جواب نده تا بفهمه این حرکت و من با کسا ...

درست میگید.هر سری هم میگم دفعه دیگه کار خودش رو تکرار میکنم ولی بازم نمیتونم.همین امروز چهارتا نقشه خونشون رو برام فرستاده که ایراداش رو بگیرم.جواب که دادم گفتم لعنتی چرا جواب دادی.الانم دارم خودخوری میکنم