2777
2789
عنوان

تا حالا کسی مبل هاشو داده بشورن؟

1282 بازدید | 32 پست

سلام دوستان .تا حالا کسی مبل هاشو داده بشورن؟ ایا بعدش خراب نشده؟

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانم پارسال داد شستن خیلی تمیز شده بود اصلا خراب نشدن

همسرم چند حا پرسیده گفتن چون کامل خشک نمیشه مبل بعدا خراب میشه.به خاطر این گفتم قبلش یه تاپیک بزنم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

خانومایی میگن دادم‌شستن خراب نشده اصلا اخه من میخوام‌مبل جهیزیمو بدم بشورن سفید بود کثیف شده😢😢😢

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!
بله من ده ساله اینکارو میکنم 

تهران هستید عزیزم؟ امسال هزینش چقدره؟

همسرم چند حا پرسیده گفتن چون کامل خشک نمیشه مبل بعدا خراب میشه.به خاطر این گفتم قبلش یه تاپیک بزنم

اتفاقا ادم خودش بشور ابای کثیف میره ب خورده پارچه و پوسیده نیشه 

اینا با دستگاه اب کثیف رو کاملا میکشن فقط یذره نم میمونه 

خانومایی میگن دادم‌شستن خراب نشده اصلا اخه من میخوام‌مبل جهیزیمو بدم بشورن سفید بود کثیف شده😢😢😢

یعنی استفاده نکردی تا حالا؟

اتفاقا ادم خودش بشور ابای کثیف میره ب خورده پارچه و پوسیده نیشه  اینا با دستگاه اب کثیف رو کام ...

منم همینو به همسرم میگم میگه نه خودم با شامپو فرش میشورم نمیزارم خیسی بره داخل.ولی به نظر خودم که بیان بشورن خیلی بهتره

بله عزیزم  من مهر ماه شستم ۱۳۰تومن هفت نفره  قیمت استیل و راحتی هم فرق داره

چقدر خوب میشه شمارشو بدید.و اینکه کجای تهرانه؟من امروز پرسیدم گفتن ۱۸۰ تومن.