2777
2789
عنوان

حامله شدن بعد کورتاژ

386 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها حال روحیم اصلا خوب نیست من با یک زندگی فوق سخت که متاسفانه شوهرمم خوب درکم نمیکرد بار دار شدم، ظاهرا مشکلی نداشتم، البته چند سال بود بچه دار نمیشدم ۲ ماه پیش عکس رنگی رفتم و حامله شدم.. ولی با وجود شرایط و استرس هایی که میکشیدم و چند بار تنش و گریه و.. بچه ام تو ۱۱هفتگی گفتن رشدش ۱۰-۱۴ روز هست متوقف شده و مجبور به کورتاژ شدم، الان هم میترسم باردار نشم هم میترسم باز باردار شم اینجوری بشه..

البته من کیست بارتولونم داشتم اونم تخلیه کردن برام..

نمیدونم چیکار کنم، شوهرم هم کمی اسپرم هاش ضعیفه..

خودمم با قرص تخمگ گذاری کرده بودم..۰

توکل کن بخدا عزیزم منم یه بارداری خارج رحم داشتم تو عکس رنگیم لوله چپم کانلا مسدود بود ک باز نشد با مایه حاجب راستمم میگفت گیر و دار داره بعد سه ماه اقدام باردار شدم همه چی دست خداست از استرس دورباش فقط استرس مانع بارداری گلم ان شالله مامان یه بچه سالم و صالح بشی برا منم دعا کن

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما باردارمیشی گلم زیرنظر دکتر باش ازمایش سونو بده زیادم نمون از نظر من

والله من خیلی ادم ریلکسی بودم الان میترسم از همه چی از اینکه بازدار نشم یا بشم باز اونجوری بشه یا بیافته اسفند یا فروردین دکتر نباشه..

والله من خیلی ادم ریلکسی بودم الان میترسم از همه چی از اینکه بازدار نشم یا بشم باز اونجوری بشه یا بی ...

ن گلم همه بارداریا شبیه هم نیستن ک فقط زیر نظر دکتر باش 

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃
ن گلم همه بارداریا شبیه هم نیستن ک فقط زیر نظر دکتر باش 

حتما فعلا که فردا یک‌هفته میشه از کورتاژم.. ۴شنبه میرم دکتر سونو بنویسه ببینیم کامل تخلیه شده یا نه!

میگم اطلاع دارید که کورتاژ باعث بسته شدن لوله های رحم میشه یا نه؟

حتما فعلا که فردا یک‌هفته میشه از کورتاژم.. ۴شنبه میرم دکتر سونو بنویسه ببینیم کامل تخلیه شده یا نه! ...

ن گلم نمیدونم منم سقط داشتم ولی طبیعی

تو چند هفتگی؟ بعد چند ماه باردار شدید به سلامتی؟

۴هفته او چن روز

من متاسفانه حرف دکتر گوش کردم الکی ۶ما جلوگیری کردم بعد رفتم ازمایش پیش از بارداری دادم فهمیدم تیرویید دارم ۱۷ دی اوردمش پایین

الان تواقدامم فعلا نشده

۴هفته او چن روز من متاسفانه حرف دکتر گوش کردم الکی ۶ما جلوگیری کردم بعد رفتم ازمایش پیش از بارداری ...

اخی ایشالله باهم به زودی باردار بشیم🙏🏼🤩

به من خبرشو بدی عزیزم

عزیزم منم کورتاژ داشتم .اما۷ماه صبر کردم .دکتر گفت ۲تا پریودی کافیه اماخودم صبر کردم .به نظرم اول از همه به خودت آرامش بده بعد اقدام کن .من سری بعد ماه اول باردارشدم.انشالله شماهم به زودی بارداری سالمی داشته باشی گلم🤲🤲

برای سلامتی نی نی تو راهیم ۱ صلوات میفرستید .🙏