الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم خدا رحمت کنه مامانتو،هممون در درجه اول خدارو داریم
سخته اینطوری تازه مرده یسال هم نمیشه جوون بود انقد دلم میخواد بعضی وقتا صداش بشنوم باهاش حرف بزنم حیف که نیس فقط حیف برامم مهم نیس کرونا بگیرم یانه میرم پیش مامانم فقط دلم به بچم میسوزه همین
وای خدایا چقد سخته یه دنیا بین من مامانم فاصلس کاش بود سفت بغلش میکردم نگاش میکردم خدایا دنیات خیلی بی ارزش ببخشید شمارم ناراحت کردم دلم خیلی گرفته فقط منتظر یکی بودم تا باهاش حرف بزنم
کتاب بخونید در زمینه های روانشناسی ،در مورد گیاهان داروی ،مزاج شناسی ابن سینا ،زالو درمانی از نظر ابن سینا ،تا یکم تو این زمینه ها اطلاعات پیدا کنیم دیشب یکی تاپیک زده بود در مورد یه مورد گیاهی اینقدر طب سنتی رو تخریب کردن عنوان خرافه وجهل وبیسوادی بهش دادن که من به یقین فهمیدم ما ایرانی ها چقدر بیسوادیم وفقط میدونیم روز بزرگ داشت ابن سینا روز پزشک هست سوادمون در همین حد هست الان که وقت مطالعه پیش امده یکم در این موارد مطالعه کنیم
وای خدایا چقد سخته یه دنیا بین من مامانم فاصلس کاش بود سفت بغلش میکردم نگاش میکردم خدایا دنیات خیلی ...
عزیزم خودتو ناراحت نکن به این فکر کن رفت و راحت شد از این دنیا جاشون اون دنیا خیلی راحتر از این دنیاس خیالت راحت هرچیزم میخوای بهش من هر چی ازش خواستم بهش رسیدم مخصوصا وقتی که میرم سر خاکش
منم مادرم فوت شده میفمم خیلی سخته وقای بقیه عروسا رو میبینم چقد مادرشون هواشونو داره ۲۴ساعته خونه ما ...
پس درد منو میفهمی کارم شده گریه هرروز مانتو وی سری وسایلش خونه منه وقتی دلم میگیره میرم برمیدارم بو میکنم انقد گریه میکنم تا شوهرم میاد با چشمای گریونش ارومم میکنه خونه ای که مادر نداره غمگین ترین خونه دنیاست