2777
2789

تا پنج شنبه رفتم سرکار

ولی امروز رو نرفتم و تنها تو خونه موندم.خیلی سخت نبود.کتاب خوندم.کلی هم تلفنی با بقیه حرف زدم

فردا باید برم سرکار ولی استرس دارم.کاش میشه به خانمهای باردار دورکاری میدادن

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خدا رحمت کنه مامانتو،هممون در درجه اول خدارو داریم

سخته اینطوری تازه مرده یسال هم نمیشه جوون بود انقد دلم میخواد بعضی وقتا صداش بشنوم باهاش حرف بزنم حیف که نیس فقط حیف برامم مهم نیس کرونا بگیرم یانه میرم پیش مامانم فقط دلم به بچم میسوزه همین 

بعد از تو هیچکس تکرار تونخواهد بود مادرم  
سخته اینطوری تازه مرده یسال هم نمیشه جوون بود انقد دلم میخواد بعضی وقتا صداش بشنوم باهاش حرف بزنم حی ...

عزیزم خیلی سخته خدا بهت صبر بده 

اون بچه هم امیدش تویی ....یعنی مادر .....

پس به فکر دل اون هم باش بعد خودت خدایی نکرده 

وای خدایا چقد سخته یه دنیا بین من مامانم فاصلس کاش بود سفت بغلش میکردم نگاش میکردم خدایا دنیات خیلی بی ارزش ببخشید شمارم ناراحت کردم دلم خیلی گرفته فقط منتظر یکی بودم تا باهاش حرف بزنم

کتاب بخونید در زمینه های روانشناسی ،در مورد گیاهان داروی ،مزاج شناسی ابن سینا ،زالو درمانی از نظر ابن سینا ،تا یکم تو این زمینه ها اطلاعات پیدا کنیم  دیشب یکی تاپیک زده بود در مورد یه مورد گیاهی اینقدر طب سنتی رو تخریب کردن عنوان خرافه وجهل وبیسوادی بهش دادن که من به یقین فهمیدم ما ایرانی ها چقدر بیسوادیم وفقط میدونیم روز بزرگ داشت ابن سینا روز پزشک هست سوادمون در همین حد هست الان که وقت مطالعه پیش امده یکم در این موارد مطالعه کنیم

ترک قشقایی 
سخته اینطوری تازه مرده یسال هم نمیشه جوون بود انقد دلم میخواد بعضی وقتا صداش بشنوم باهاش حرف بزنم حی ...

منم مادرم فوت شده میفهمم خیلی سخته وقتی بقیه عروسا رو میبینم چقد مادرشون هواشونو داره ۲۴ساعته خونه مادرشونن خیلی دلم میگیره😔

وای خدایا چقد سخته یه دنیا بین من مامانم فاصلس کاش بود سفت بغلش میکردم نگاش میکردم خدایا دنیات خیلی ...

عزیزم خودتو ناراحت نکن به این فکر کن رفت و راحت شد از این دنیا جاشون اون دنیا خیلی راحتر از این دنیاس خیالت راحت هرچیزم میخوای بهش من هر چی ازش خواستم بهش رسیدم مخصوصا وقتی که میرم سر خاکش

منم مادرم فوت شده میفمم خیلی سخته وقای بقیه عروسا رو میبینم چقد مادرشون هواشونو داره ۲۴ساعته خونه ما ...

پس درد منو میفهمی کارم شده گریه هرروز مانتو وی سری وسایلش خونه منه وقتی دلم میگیره میرم برمیدارم بو میکنم انقد گریه میکنم تا شوهرم میاد با چشمای گریونش ارومم میکنه خونه ای که مادر نداره غمگین ترین خونه دنیاست 

عزیزم خودتو ناراحت نکن به این فکر کن رفت و راحت شد از این دنیا جاشون اون دنیا خیلی راحتر از این دنیا ...

وای نگو خیلی براش زود بود هیچیش نبود یدفه رف خیلی ازاین دنیا سیر شدم تو جوونی خیلی زیاد

پس درد منو میفهمی کارم شده گریه هرروز مانتو وی سری وسایلش خونه منه وقتی دلم میگیره میرم برمیدارم بو ...

اره خیلی سخته مال منم خیلی سخت بود حتی هنوزم که پنج سال گذشته 

من دیدم اینجور نمیشه اخه بنده خدا شوهرامونم گناه دارن یادگاریاش که ناراحتم میکرد از جلو چشم جمع کردم تا میخوام ناراحت بشم میگم مامانم جاش خوشه بجاش که واسش گریه گنم زیارت عاشورا و قران میخونم اینجور خیلی بیشتر خوشحال میشه خودمم اروم میشم

اره خیلی سخته مال منم خیلی سخت بود حتی هنوزم که پنج سال گذشته  من دیدم اینجور نمیشه اخه بنده خ ...

شوهر منم دقیقا حرفای تورو میزنه نکمتر ن بیشتر من براش هرهفته زیارت عاشورا سوره یاسین میخونم تو چن سالته ببین تو زن بابا داری؟

برا من خیلی سخته قبولش 

وای نگو خیلی براش زود بود هیچیش نبود یدفه رف خیلی ازاین دنیا سیر شدم تو جوونی خیلی زیاد

میدونم برات سخته ولی بفکر بچت باش اون یه مادر قوی میخواد گناه داره افسرده میشه بچت همونجور که مادرت واسه تو مادری کرد و عاشقی یکار کن بچتم طمع مادر و بفهمه پیشش خیلی گریه نکن بزار بفهمه مادرش قویه میتونه بهش تکیه کنه