2777
2789

۱۲ سالم که بود داداشم تازه نامزد کرده بود یه مهمونی گرفتیم زنداداشمم دعوت کردیم با چندتا از فامیلامونو موقع پذیرایی بابام براش موز گذاشت گفت ممنون موز دوست ندارم منم همینطوری به شوخی گفتم اون دفم خورشت بادمجون نخوردی گفتی دوست ندارم بعد با صدای رسا یهو گفتم مث اینکه لیلا جون چیزای دراز دوس نداره..🤪😬

ینی همه اینطوری شدن😐😐😐😐

خـ❤داے ݥـهرباݩ برایــݥ ڪافیسݓ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بار شوهرم شیفت بود

بعدش بهش پیام دادم که امروز یه جوری شدی ها اصلا خیلی حوصله نداری 

سرش شلوغ بود بعد از نیم ساعت پیام داد چطوری 

منم یادم رفته بود که چی گفتم 

گفتم خوبم مرسي تو چطوری 

تا کلی وقت مسخره ام میکرد😂

خدایا شکرت 🙏🏻
۱۲ سالم که بود داداشم تازه نامزد کرده بود یه مهمونی گرفتیم زنداداشمم دعوت کردیم با چندتا از فامیلامو ...

ولی زنداداشت داش خودشو میگرفتا اخه کی موز دوس نداره

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم اخ😵‍💫

ی بار داشتیم سر خرید جهاز لیستشو چک میکردیم با شوهرم، کنارم رو تخت خوابیده بود. ی دفعه صدای پا شنیدم گفتم خودتو جمع کن بابامه حتما!! اونم هی ادای بد در اورد!!😑 در باز شد دیدم بابامه! ب جا اینکه برگرده بره اومد تو وایساد!!! هرچی ب شوهرم میگم نکن بابامه نمیفهمید😑😑😑😑 تا آخرش چشمش افتاد دید! پرید از جاش😑😑😑😑😑 من از خجالت مرررردم

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴