2777
2789
عنوان

خانما کسی بلده ازمایش اسپم شهرم بلد باشه بخونه یا ماما یا دکتر باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 29 پست

مکمل رو خود دکترشون باید تجویز کنن عزیزم

اولی حجمه بعد رنگ نمونه بعد چسبندگی, ph, مدت زمانی که طول کشیده نمونه برای بررسی مناسب بشه, تعداد، انواع تخرک، مورفولوژی، گلبول سفید، گلبول قرمز و سلول های اپیتلیال

همه نرماله یکمی حجم و تحرک پیشرونده پایینه که اصلا جای نگرانی نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی پیشنهاد من اینه که تو یه مرکز ناباروری ازمایش سمن بدید شما تو ازمایشگاه عمومی ازمایش دادید که ا ...

متخص واسش نوشته یعنی نیاز بوده بره اونجا اخه ما شهرستانیم باید بریم مرکز استانمون واسه مرکز ناباوری دوره اخه

برام دعا کنید به حق این ماه عزیز منم مامان بشم لطفا صلوات بفرستین برام‌😚
مکمل رو خود دکترشون باید تجویز کنن عزیزم اولی حجمه بعد رنگ نمونه بعد چسبندگی, ph, مدت زمانی که طول ...

فدات عزیزم انشالا با دارو مشکلمون حل بشه مگرنه ببینم قبول میکنه بریم مرکز ناباوری بعد عید

انشالله درست میشه عزیزم با همون نسخه دکتر میتونستین برید و فقط ازمایش رو تو مرکز ناباروری انجام بدید ولی درکل نگران نباشید دکترها به نحوه ی جوابدهیه مراکز اگاهن هستن و اگر مشکلی بود خودشون میگفتن که اون مرکز نرید

انشالله درست میشه عزیزم با همون نسخه دکتر میتونستین برید و فقط ازمایش رو تو مرکز ناباروری انجام بدید ...

فدات عزیزم دعا کن این ماه دیگه نتیجه بگیریم 😥

انشالله خودتون مشکلی ندارین؟ چند وقته اقدامید؟

با این ما میشه ۶ ما خودم تخمدانم تنبل بود ک دوما میگه خوب شدی دکترم ولی خبریم نیس😭😭😭😭😢

سنتون کمه نگران نباشید تا یک سال کاملا طبیعیه  

نه بابا من ۲۸ سالمه سنم دیره واسه مادر شدن😢😢😢😢سه ساله عروسی کردیم ولی یک سال قرص ال دی خوردم ک باردار نشم عقدم میخوردم نمیدونم چرا بی عقلی کردم 😢😢😢😢۲ سال ش طبیعی گذاشتم ولی خبری نشد الان هر چی به شوهرم میگم بریم مرکز ناباوری قبول نمیکنه اخه یک ساله بهش میگم بریم 😶 حتی دکتر زنان میگه بعد نمیزارم بری😟نتیجه نگرفتیم نا امید نمیدوم شده یا با دکتر کلا ضد هست 

نه بابا من ۲۸ سالمه سنم دیره واسه مادر شدن😢😢😢😢سه ساله عروسی کردیم ولی یک سال قرص ال دی خوردم ک ب ...

عزیزم تا ۳۰سال بعد یکسال اقدام به مرکز ناباروری مراجعه میکنن

استرستونم بی تاثیر تو باردار نشدنتون نیست

فقط باید ارامش داشته باشید

عزیزم تا ۳۰سال بعد یکسال اقدام به مرکز ناباروری مراجعه میکنن استرستونم بی تاثیر تو باردار نشدنتون ن ...

کاش میتونستم استرسم کم کنم 

شوهرم ۳۲ هست اشکال نداره یعنی