2777
2789

تو نسیم شهر دکتر سعادت 

بین اینهمه دکتر که رفتم قرص و دارو میدادن برو ۶ ماه دیگه برگرد ببینیم اوضاعت چطوره پیش ایشون رفتم ازمایشای ۳ سال اخیر رو که دردسترسم بود رو دید هیچ مشکلی نداری فقط استرس نمیذاره باردار بشی میخوایی حامله شی تقویم رو از زندگیت حذف کن فقط اخرین پریودت رو یه جایی یادداشت کن که حامله شدی بدردت میخوره الان کم کم احساس میکنم شرایطم بهتر شده 

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی انقدر تاثیر داره استرس؟

شدیدا بزرگترین عاملشه باید بهش فکر نکنی اطرافیانی که ازت میپرسن رو باید بپیچونی یا رفت و امد نکنی 

مادرشوهرم تندتند میپرسه پریود شدی منم اگه نشده باشمم الکی میگم اره شدم یاهرکی باشه 

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
آخه به بقیه چه ربطی داره 😔 

اونقدری که بقیه بهم استرس وارد میکنن خودم استرس ندارم 

آخه به بقیه چه ربطی داره 😔 

دکتر سعادت بهم گفت وقتی به تقویم نگاه میکنی هی میگی میشم نمیشم این به مغز پیام استرس رو میرسونه باردارهم باشی پریود میشی و بچه از بین میره 

گفتم پس به چی فکر کنم گفت به خریدن خونه گفتم خونه دارم شرایط مالی هم دارم فقط ماشین ندارم گفت بشین به خریدن ماشین فکر کن وقتی حامله شدی باید ماشین باشه بری اینور اونور هرکی پرسید بگو باید ماشین بخرم فکرم همش پیش ماشینه

من الان دیگه تاپیک باردارا و اقدامی ها هم نمیرم حرفشم نمیزنم 

بیخیالشون باش بهشون یطوری بفهمون که بهشون ربطی نداره و این یه موضوع شخصی

اخه به مادرشوهرم چطوری بگم به تو ربطی نداره وقتی از دور میشنوم گفته اگه بچه دار نشه طلاقش میدیم تو رومم میگه عروسای من به درد نمیخورن میخوام سه تاشونم طلاق بدم برم جدیدشونو بگیرم 

خدابامنه که شوهرم به حرفای مادرش گوش نمیده 

اخه به مادرشوهرم چطوری بگم به تو ربطی نداره وقتی از دور میشنوم گفته اگه بچه دار نشه طلاقش میدیم تو ر ...

🤐🤯 چقدر بدجنس یعنی چی اگه بچه دار نشد میرم زن میگیرم دختر خودشم بود همین حرف میزد؟

چه خوب راست میگه دیگه

واقعا دکترش عالیه همه میگن بده ولی من میگم خوبه میگه به خودت برس جلوی شوهرت ارایش کن لباسای خوشگل بپوش که بچه به چشمش نیاد 

واقعا دکترش عالیه همه میگن بده ولی من میگم خوبه میگه به خودت برس جلوی شوهرت ارایش کن لباسای خوشگل بپ ...

راست میگه انقدر با شوهرت خوب باش و به خودت و زندگیت برس که هیچی بجز تو به چشمش نیاد 

🤐🤯 چقدر بدجنس یعنی چی اگه بچه دار نشد میرم زن میگیرم دختر خودشم بود همین حرف میزد؟

دخترخودش که پادشاهه یه مانتو خریدم ۵۰ تومن مادرشوهرم گفت چه خبره هرروز هرروز خرید میکنی درحالی که ۶ ماه بعد عروسیم مانتوی عید خریده بودم مانتوی عروسیمم تنگ شده بود برام دخترخودش ۵۸۰ داد مانتو خرید دامادش گفت چخبره این همه ولخرجی میکنی مادرشوهرم دعوا راه انداخت که زن خرج داره