2777
2789

چه نعمت خوبی بود که قدر ندونستیم

امیدوارم که هرچه زود تر این بیماری بره و باز راحت باهم دست بدیم و روبوسی کنیم

شما هم دلتون تنگ شده؟

عشق بلایی است که همه خواستارش هستند.  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرونا اومد تا ب ما یاد بده ک:

چقدر دست دادن با دوستانمون لذت بخش بود و ما ازش بیخبر بودیم.

اومد و یادآور شد:چقدر دورهمی هامون لذت بخش بود و بیخبر بودیم.

چقدر آزادانه و بدون ترس ،معاشرت کردن و گردش و رفت و آمد با مردم ، ارامش بهمون میداد و بیخبر بودیم.

چقدر.... کرونای ریز!حتما همونطور که اومدی ، میری. ولی درسهای بزرگی بهمون دادی که قدر داشته هایی که داشتیم و ارزون هم بود رو از این به بعد بدونیم.

مگه همسرتو نمیبوسی؟ من وقتی خودشو شست و... حتماً میبوسمش، هم بغلشم، بدون اینا دق میکنم

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...

با همسراتونم؟

یا خدا من ک اصن پیشگیری نکردم پس😳😐

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه