2777
2789

حمله و آتش زدن درمانگاه به دلیل شایعه نگهداری بیماران کرونایی!

🔹شایعه بی پایه و اساس نگهداری چند بیمار کرونایی در یک درمانگاه در شهرک توحید بندرعباس موجب تحریک برخی افراد ساکن در این محله و آتش‌زدن درمانگاه این شهرک شد.

🔹عوامل پلیس و آتش‌نشانی بلافاصله در محل وقوع آتش‌سوزی حاضر شده و ضمن دعوت مردم به آرامش، آتش رخ داده در محوطه درمانگاه را اطفا کردند.

🔹علوم پزشکی هرمزگان هرگونه شایعه مبنی بر بستری شدن بیماران کرونایی در درمانگاه‌ها را رد کرد

با اخبار 20:30 بروز باشید👇

خراسانی ها شما به خودتون رحم کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حمله و آتش زدن درمانگاه به دلیل شایعه نگهداری بیماران کرونایی! 🔹شایعه بی پایه و اساس نگهداری چن ...

من خودم تهرانم.ولی کلا با آتیش زدن که کاری درست نمیشه.مگه کسی خودش دلش میخواد که آلوده بشه.الهی که تموم شه زودتر 

من خودم تهرانم.ولی کلا با آتیش زدن که کاری درست نمیشه.مگه کسی خودش دلش میخواد که آلوده بشه.الهی که ت ...

همینجا تو سایت یه بندری میگه کارمون منطقیه قلبم درد گرفته یه مشت مریض زنده زنده سوختن دارم از انسان بودن خودم این متطق حالم بهم میخوره

همینجا تو سایت یه بندری میگه کارمون منطقیه قلبم درد گرفته یه مشت مریض زنده زنده سوختن دارم از انسان ...

خدایا واقعا میخواد چه اتفاقی بیوفته.ما به هم رحم نکنیم پس چه جوری توقع داریم تموم بشه این مریضی😔