2777
2789
عنوان

بگونیا خالدار

3806 بازدید | 23 پست

بچه ها کیا از گل و گیاه سردرمیارن؟

من به بگونیا خیییلی علاقه دارم.

همسایمون یه گلدون بزرگ ازش داره.بنده خدا تا الان شاید ۵ یا ۶ بار برام قلمه زده داده.حتی چنتاشو کاشته بهم باگلدون داده.

اما همش خشک میشن.

کسی میدونه چیکار کنم این یکی که الان دارم خشک نشه😥😥😥😥😥

خواهش میکنم کمکم کنید😘اینم عکسش😍

شاید نورش زیاده میسوزه 

منم عاشق این گلم ولی متأسفانه قبل از خشک شدن اتفاقی یه چیزی بهش برخورد میکنه میشکنه خیلی ترد و شکننده هست ..

ای دلارامی که جان ما تویی بی تو ما یک نفس آرام نیست ...‌‌😍
شاید نورش زیاده میسوزه  منم عاشق این گلم ولی متأسفانه قبل از خشک شدن اتفاقی یه چیزی بهش برخورد ...

نه نورم زیاد نیس.

فقط این ساعت از روز چند ساعت نور میخوره ب گلام.

همسایمون ک کلا گلدونش جلوی پنجره ست😂😂😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه نورم زیاد نیس. فقط این ساعت از روز چند ساعت نور میخوره ب گلام. همسایمون ک کلا گلدونش جلوی پنجره ...

یعنی توی اتاق گذاشتی ؟ اگه اتاقه احتمال زیاد به خاطر نور کمشه..باید نور پشت پنجره که نور خوب داره باشه یا توی بالکن و تراس..مال من تو حیات سر پوشیدست نر یکمی بهش میخوره خیلی نور آنچنانی نداره واسه همین دیر رشد میکنه ..

ای دلارامی که جان ما تویی بی تو ما یک نفس آرام نیست ...‌‌😍
وااای اونم خیلی قشنگه❤❤🌹🌹 کلا این جنس گل خوشگلن. چیکار میکنی که خشک نشه. میشه عکسشو بدی؟

فعلا که همه چیش ریخته😂😂😂فک کنم خشک شه هرچی گل میاد دستم خشک میشه😐

بخاطر نی نی تو دلم ازت ممنونم خدا جونم 😍😍😍خدایا خودت مواظبش باش🙂🤗...لطفا برای سلامتی خودمو و نی نی تو دلم ی صلوات بفرستین😍😍😍😍
وااای اونم خیلی قشنگه❤❤🌹🌹 کلا این جنس گل خوشگلن. چیکار میکنی که خشک نشه. میشه عکسشو بدی؟

من یه مدل دیگشو دارم کم آب میدم خشک نشده تازه برگ جدید داده

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐