2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط کافیه چنتا پرستار در اثر کرونا کشته شن😥 همین خانواده خودم کاملا مخالف پرستارین

اصلا کادر درمان همینه حتی اگه کرونا نباشه 

من رشتم هوشبریه به حساب خیلیا از پرستاری و اتاق عمل بهتر و تمیز تره ولی کافیه با یه مریضه سرپایی معتاد نیدلینگ بشی بیا و ببین چه استرسی میگیری که نکنه ایدز بگیرم نکنه هپاتیت داشته باشه 

آدم باید خودشو بسپره به خدا

البته مشاغل دیگه هم سختیای خودشو داره

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
از اون لحاظ ک نمیگیم خیلی ها ممکنه الان با خطرات پرستاری و سختیاش اشنا بشن دیگه انتخابش نکنن

خب این خیلی خوبه که قبل از اینکه وارد رشته بشن سختیاشو بفهمن و درست تصمیم بگیرن...ولی مگه چقد احتمال داره بازم این اوضاع پیش بیاد؟!منکه با خودم گفتم دختر ببین عجب شغل پرهیجانیه!😂

اینکه با لبخند میگی فقط کافیه چن تا پرستار بمیرن واقعن بی شرمیه دعای سلامتی نمیکنین اینطوری هم حرف نزنین 

اگه به قول خودت عشقه تلاش کن تا قبول بشی نه اینکه یه عده فوت کنن و بقیه ناامید شن تا شما به عشقت برسی 

گرچه منزل بس خطرناک  است و مقصد بس بعید، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور 😏فایتینگ💪👾