2777
2789
عنوان

کیا دارقالی دارن؟❤❤

118 بازدید | 9 پست

❤❤بچها من شدیدا دنبال دار قالی هستم 

کجا بخرم؟ حتی تو دیوار هم گشتم اما نزدیک خونه ما نبود برم از نزدیک ببینم قیمتش برام مهم نیست فقط سایز و اندازش مهمه 

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

من ولی خیلی کوچیک حتی یکبار استفاده نکردمش

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

من ولی خیلی کوچیک حتی یکبار استفاده نکردمش

سایز چقده؟

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سایز چقده؟

کوچیک ترین سایز برای آموزش گرفته بودم ولی نرفتم 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

کوچیک ترین سایز برای آموزش گرفته بودم ولی نرفتم 

نه من ۷۰ در ۷۰ میخوام کسی ندارم بدم درست کنه از کجا خریدی؟ 

نه من ۷۰ در ۷۰ میخوام کسی ندارم بدم درست کنه از کجا خریدی؟  

من از جایی ک لوازم قالی بافی میفروشه گرفتم کلا نخ و همه چیز داشت 

بابا چسو بیااااا من میخرم برات دیگه

🤣🤣🤣😍🤣

سلام خانم سارا شرمنده  تو ی تایپیک دیدم که  در دوره بارداری تیرویید پرکار داشتید میخواستم بدونم که  چیکار کردین دارو دادن بهتون  ؟کنترل شد  ؟مشکلی که برای خودتون و نینی تون خدای نکرده بوجود نیومد 

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔