2777
2789
عنوان

دوره نهفتگى كرونا

652 بازدید | 8 پست

بچه ها ميدونيد دوره نهفتگى چقدر هست؟ ١٤ روز يا بين ٢ تا ٥ روز؟؟؟

چون ١٤ روز رو ميگن براى كسايى هست كه مشكوك به كرونا هستند. يعنى از زمانى كه اولين علائم مشخص بشه ١٤ روز زمان ميبره يا چى؟؟ 

مثلا منى كه هفته پيش عروسى بودم و الان هيچ علائمى ندارم ممكنه هفته ديگه تب كنم و تنگى نفس بگيرم؟

دوره ی نهفتگی یا کمون یعنی شما به بیماری مبتلا شدی اما علائم خودش رو نشون نمی دن.

ویروس هست اما به صورت نهفته. ممکنه دو روز بعد ابتلا خاموش باشه، ممکنه چهارده روز اما بعد از بازه ای خودش رو نشون می ده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برام سواله اینکه همه کسایی که در معرض بیماران قرار میگیرن مبتلا میشن ؟مثلا من سه تا پسرام دوماه پیش انفولانزای شدید گرفتن تو خونه موندن منم ازشون پرستاری کردم حدود دوهفته اما من خودم مبتلا نشدم .کرونا هم همینجوریه یا ن ؟

برام سواله اینکه همه کسایی که در معرض بیماران قرار میگیرن مبتلا میشن ؟مثلا من سه تا پسرام دوماه پیش ...

كرونا قدرت تكثيرش خيلى بيشتر از انفولانزاست... ممكنه كه بدنتون مقاوم باشه ولى خيلى سريع هم ممكنه خدايى نكرده دچار بشيد....

برام سواله اینکه همه کسایی که در معرض بیماران قرار میگیرن مبتلا میشن ؟مثلا من سه تا پسرام دوماه پیش ...

این سول منم هست یا مثلا اگه یه زنو شوهر یکیشون بگیره همسرشم حتما بیمار میشه؟ خب اگه اینطوری باشه همه اونایی که کرونا دارن باید کل خانودشون همسر و بچه هاشون هم مبتلا شده باشن که! .. 

مخصوصا همسرشون چون از همه نزدیک تره ..