2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی سنو تشکیل قلب رفتی 

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
نه سه شنبه میرم ببینم کیسه ابش تشکیل شده

من ۸ هفته میرم سنو قلب 

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
منم تصمیم گرفتم هفته ۸برم ولی متاسفانه دیابت بارداری دارم

دیابت بارداری چیه دقیقا

دیابت بارداری چیه دقیقا

وقتی حامله میشی بدنت انسورین تولید نمیکنه و قند میره بالا بعضیا مثل من از اول میشند بعضیا ماهای اخر باید مثل ادمایی دیابتی شیرینی جات نخورم و اگ بالا بره باید امپول بزنم براهمین باید چکاپ بارداری بری خطرناکه من الان از صبح تو ازمایشگاه خصوصی رفتم فقط خودم بودم سه بار ازم خون گرفتن فاصله هرکدومش یکساعت بود

وقتی حامله میشی بدنت انسورین تولید نمیکنه و قند میره بالا بعضیا مثل من از اول میشند بعضیا ماهای اخر ...

از کجا فهمیدی دیابت داری؟من یه ازمایش بهداشت نوشت برام..گفتم اول تشکیل قلب برم