2777
2789

نگفت توقف رشد داره.  ....من خودم ۳۷ بود رفتم گفت ۳۵ دو هقته اس رشد نکرده ..همون روز برام ختم بارداری نوشتن

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگفت توقف رشد داره.  ....من خودم ۳۷ بود رفتم گفت ۳۵ دو هقته اس رشد نکرده ..همون روز برام ختم با ...

نه گفت همه چیزش خوبه ...ضربان قلب و جایگاه و همه چیزش خوب بود یعنی همون روز شما زایمان کردی ؟

نه گفت همه چیزش خوبه ...ضربان قلب و جایگاه و همه چیزش خوب بود یعنی همون روز شما زایمان کردی ؟

بله همون روز ولی من مایع دور جنین هم کم بود بیشتر به خاطر اون فکر کنم دکتر گفت ریسکه موندنش چون آب باعث رشدش میشه آبم که کمه ..دو هفته هم توقف رشد ۲۲۰۰ بود

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
چرا هرروز پریناتال نیچر مید میخورم وکلسیم و‌امگا که امگا دکترم گفت قطع کنم  

ای بابا پس چرا اینجوری شد منم هفته ی ۳۴ رفتم الان هفته ۳۶ ام نمیدونم وزن گرفته یا نه شرایطش چه جوریه 

دخملم نفس
یعنی چی به دنیا اوردی؟ 

ختم بارداری همون زایمان میشه دیگه🙄حالا یا طبیعی یا سزارین ....

من سزارین بودم

عزیزم احتمالا جفتت خیلی خوب کار نمیکنه که رشد بچه رو کم زده خونرسانی بهش حتما کمه میخواستی به دکترت بگی نمیشه زایمانت کنه الان ۳۸ رو تموم کردی یانه؟

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤
نه تازه وارد ۳۸ شدم باید ۳۷ هفته و ۱روز باشم زده ۳۵و ۱ 

پس هم هفته ی منی منم فردا نوبت سونو دارم ولی نگران نباش دکتر نگهت میداره تاوزنش یکم بره بالاتر دیگه نگفت باید سونو بدی یانه؟

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤