2777
2789
عنوان

خانوما لطفا نظر بدید

200 بازدید | 9 پست

سلام دوستان

من سیزده ساله ازدواج کردم سه تا بچه دارم زمانی که ازدواج کردم شاغل بودم بعد ازدواج هم چند ماهی رفتم تا باردار شدم و خودم تصمیم گرفتم که دیگه نرم .

حالا چیزی که راجع بهش نظرتون رو میخوام بدونم یک رفتار متناقض از طرف همسرم میبینم که هم گیج شدم هم شدیدا بهم برخورده. سیزده سال پیش گفتم برای بچه نرم سرکار؟ یه جوری گفت عزیزم خودت هر کاری دوست داری بکن که قشنگ معلوم بود خیلی از تصمیمم خوشحال شده در تمام این سالها هم هر خانوم شاغلی اطراف ما بود پشت سرش پیش من میگفت بچه هاشو ول میکنه مهدکودک آخه مگه چقدر پول در میاری و هزاران حرف دیگه اما به همون تناسب هزاران بار در موقعیتهای مختلف قلبم رو شکسته و بابت اینکه تمام بار مالی خونه گردن اون هست بهم متلک گفته منم در اینجور مسائل شدیدا مغرورم و بهم بر میخوره الان دو روزه عین سگ و گربه با هم دعوا داریم چون بازم دو روز پیش یه متلکی انداخت و من بینهایت حساستر شدم منم دعوا راه انداختم حالا شما به من بگین چرا دو گانه رفتار میکنه؟ من چه رفتاری بکنم که دیگه دهنشو ببنده؟

خدایا بچه هام رو به خودت میسپرم به خوده خوده خودت

مرداتو این وضعیت و گرونی فشار زیادی رو تحمل میکنن خانوما باید یکم صبوری کنن تا انشالله همه چیز یکم ارزونتر بشه یا ارزش پولمون یکم بالا بره

من به غمگین ترین حالت ممکن شادم🥀🥀🥀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرداتو این وضعیت و گرونی فشار زیادی رو تحمل میکنن خانوما باید یکم صبوری کنن تا انشالله همه چیز یکم ا ...

اصلا صحبت امروز و دیروز نیست کلا سیزده ساله بساط ما همینه 

عزیزم شما بهترین کارو کردی

ینی همین ک بالاسر بچه هات بودی...و اینک بنظرم زن هیییچ وظیفه ای نداره برای معاش خانواده

همین ک ب خونه و زندگی و شوهر و بچه برسه خودش ده تا شغله

دلیلی نداره مرد غر بزنه که خرج زندگی با اونه

چون وظیفش همینه 

شاید همسرت اصلا منظوری نسبت ب شما نداشته... و خواسته فقط یه غری بزنه...بشین رو راست باهاش حرف بزن...نذار اختلاف بالا بگیره....

خب بهش بگو اگه دوسداری منم میرم سر کار ببین جوابش چیه؟ 

اتفاقا هزار بار گفتم. فکر کردی کم میاره؟ اولش میگه برو چی میگی چرت میگی حرف رو وارونه میفهمی بعدش اگه گیر بدم میگه خوب برو به من چه