2777
2789

بچه ها من یسری نذر داشتم مثل چله زیارت عاشورا ک چند روز خوندم بعد نخوندم

سوالم اینه میخام بقیشو بخونم چون وقت تعیین کرده بودم گناهه؟کفاره داره یا نه

چ حکم خاصی داره نذر های اینجوری زیاد دارم صلوات و اینا هی صد تا صدتا جمع شده الان ۵۰۰۰ تاس فقط مبخام بدونم اونموقعه ک گفتم نخوندم گناهه الان بخونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من بلد نیستم ولی سوالای مذهبیمو من معمولاً ازشماره۰۹۶۴۰میپرسم یاکه از کلینیک نینی سایت قسمت مشاوره مذهبی میپرسم

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
از اول شروع کنم ینی اون قبلیو بیخیال شم اگر کامل نخونمس بزارم کنار گردنم نیست ک خوندنش؟

از خدا عذرخواهی کن و بگو خدایا اینبار مصمم شروع میکنم

و از اول شروع کن اگه میخواهی از کسی بپرس اما تا اوتجایی ک من میدونم خدا سختگیر نیس این ماییم ک سختش میکنیم

دلم یه جوریه ولی پر از صبوریه  

بببين عزيزم طبق نظر اكثر مراجع نذر يه صيغه اي داره كه حتما موقعي كه ميخواي تذر كني عين اون كلمات رو  بايد بگي  و گرنه اصلا اون نذر بهت واجب نميشه يعني ممكنه حاجت هم بگيري بهترم هست اون چيزي كه نيت كردي انجام بدي اما اگر هم نتونستي يا ديرتر از موعد شد كفاره نداره

بببين عزيزم طبق نظر اكثر مراجع نذر يه صيغه اي داره كه حتما موقعي كه ميخواي تذر كني عين اون كلمات رو ...

ممنون عزیزم من اون صیغه رو نخونده بودم خداروشکر ک واجب نشده بود برام...الان میخام شروع کنم بخونم صیغرو باید بخونم بعد نذرمو بگم؟روز اولش و خوندم از اول ضیغه بگم بخونم

گناه که نیست ولی سعی کن همه رو انجام بدی یکی از اشناهام خواب دیده بود که یه نفر بهش گفت انقدر بلا سرت میادبه خاطر نذراته  اخه میگفت نذر زیاد میکروه یکی درمیون انجام میداده حالاتو بسم الله بگو شروع کن موفق باشی 

گناه که نیست ولی سعی کن همه رو انجام بدی یکی از اشناهام خواب دیده بود که یه نفر بهش گفت انقدر بلا سر ...

اون هایی ک نذر کردم و نوشتم دارم همرو میخونم

فقز چون تو نذر قبلیم زمان تعیین کرده بودم ک مثلا از فلان روز شروع تا فلان روز تموم خواستم بدونم زمانش گذشته میشه خوندش یا ن ؟

نه نيازي نيست حتما اون صيغه رو بخوني چون اونجوري بهت واجب ميشه واگر بنا به هر دليلي نتونستي بخوني بايد كفاره بدي

الان ميتوني از اول شروع كني و اونچيزي كه نيت كرده بودي انجام بدي