2777
2789
عنوان

طلاق

222 بازدید | 22 پست

ی پسر ۱۹ماهه دارم ،رابطه خوبی با شوهرم ندارم ،سر چیزای بیخود بهم گیر میده زور میگه سر مسایل بچه خیلی بحث میکنه تازگیا چک و لگد میزنه و تو عصبانیت میگه روزگارتو سیاه میکنم یا یجوری میزنم ک هیچ بیمارستانی حالتو خوب نکنه ،یا ی کاری میکنم مثه از ترس مثه موش شی یا بزاری بری ،چند بار تصمیم ب طلاق گرفتم ولی در حد حرف بوده و آشتی کردیم ،چکاررکنم طلاق بگیرم ؟؟هیچی ام نمیخوام فقط میخوام راحت شم از این زندگی کوفتی ،میدونم دوسم نداره ،ن بغلی ن حرف احساسی ن رابطه ای هیچی ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شاید بخاطر فشاراس اقتصادی و سایر فشاراس.درست میشه کاری به کارش نداشته باش پشیمون شه از کاراش

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

بچسپ بچتوبزرگ کن ...حداقل پدرش بالاسرش

مطلقه بشی بایه بچه..

میخوای چ کنی

اشتباه منوتکرار نکن

صبر بهترین راه حل مشکلات

فعلا ک درد هیچی از ک.رونا بدتر نیست

فکرلمس کردن دستات یه سرانجام محاله......💔.کاش بیای بخوابم قسم میخورم برای همیشه بخوابم..............