2777
2789
عنوان

برادر شوهر

320 بازدید | 18 پست

برادر شوهرم بچه اوله مادر شوهرم خیلی دوسش داره به شدت عصبیه ی بار مادر شوهرم گفت خیلی خواستنیه حتی اگه فحشمم بده بازم فرقی نمیکنه میخوام بشینم فقط نگاش کنم

خب حق داره جگرگوشش هست. خدا برای هم حفظشون کنه

تمام لحظه هایی که تو زندگیت حس خوب داری؛ اون لحظات یعنی لمس حس خوشبختی💜اون حس خوب میتونه نتیجه یه بوسه، یه آغوش، خوندن یه کتاب خوب یا حتی خوردن یه فنجان چای گرم در یه عصر دل انگیز پاییزی باشه🧡واسه خوشبختی دنبال دلایل بزرگ یا عجیب و غریب نباش عزیزم، کمی زندگی را آسان تر بگیر، اونوقت کوچک ترین و پیش افتاده ترین اتفاقات هم به تو حس خوشبختی میدن💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه برادرشوهر دارم همه رو دیونه کرده

هر چی دلش بخواد میگه ، حتی پدرشوهرم نمیگه بالا چشت ابرو ، عزیز دردونشه

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
منم یه برادرشوهر دارم همه رو دیونه کرده هر چی دلش بخواد میگه ، حتی پدرشوهرم نمیگه بالا چشت ابرو ، ع ...

پدر شوهرم بنده خدا که هیچ اختیاری نداره حتی بارها شده سرش داد زده

پدر شوهرم بنده خدا که هیچ اختیاری نداره حتی بارها شده سرش داد زده

شوهرم پیش من دعواش میکنه ، داد میزنه سرش

ولی انگار برادرشوهرم منو میبینه پرو میشه ، حتی وقتی با شوهرم دعوا میکنه یه جوری حرف میزنه که به منم بر بخوره

از بس پدرشوهرم هیچی بهش نگفته انقدر این بی شعوره

سر سفره به ما گفت اینجا رستوران نیست

حتی پدرشوهرم بهش نگفت برو بیرون احترام برادر بزرگترتو داشته باش ، شوهرم کم نیاورد جواب اون بی ادبو داد ولی ما از پدرو مادرش خیلی ناراحت شدیم 

دو هفته ست هر چی میان دیدنمون ، زنگ میزنن، نرفتیم که نرفتیم

البته برادرشوهر من یکم مشکل داره ، اعتیاد داره ، اخلاقش خیلی بچگونه ست

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
شوهرم پیش من دعواش میکنه ، داد میزنه سرش ولی انگار برادرشوهرم منو میبینه پرو میشه ، حتی وقتی ب ...

باز خوبه میاین ازتون خبر میگیرن براشون مهمین ما ک اگه ی سال نریم غمشون نیس ولی خوب کاری کردی نرفتین