2777
2789

تو بعضي سوال جواب تايپيكا بعضيا ميان ميگن عشقمون ازدواج كرده بچه داره اينقد ناراحت ميشم تا چند روز افسرده و تو فكرم

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...

سیگارهای بهمنش را دوست دارم

بوی بد پیراهنش را دوست دارم

گفتند دیوانه شنیدی زن گرفته؟

دیوانه ام حتی زنش را هم دوست دارم اينو يكي از كاربرا گذاشته بود

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه داطتان منو بشنوی فکر میکنم کلا دپرس بشی

با اشک و خودکشی و زور از عشقم جدام کردن

به زور شوهرم دادن پنج سال گذشت .یه روزخوش ندیدم

تازه با شوهرم دعوای شدید داشتیم با تیغ زدم رو دستم اما چیزیم نشد الان دارم گریه میکنم

با یه دختر کوچیک خونه پدرم جایی ندارم و شوهرم اینو فهمیده مدام سو استفاده میکنه

کاربری قبلیم ترکیداین یکی رو نترکونید لطفا
منم بخدا ازته دل همیشه دعا میکنم همه عاشقا بهم برسن و کسی حسرت به ذل نمونه💔💔

الهي امين🙏🏻

اگه داطتان منو بشنوی فکر میکنم کلا دپرس بشی با اشک و خودکشی و زور از عشقم جدام کردن به زور شوهرم د ...

وااااي خدايا خودت كمك كن، انشاالله كه شوهرت سر به راه بشه🙏🏻😞

جالبش اینجاست که عشقم الان یکساله ازدواج کرده آمریکا زندگی میکنه و فوق تخصصشو گرفته . یکی از بهترین مردهایی بود که تو زندگیم دیده بودم اما نمیدونم چرا بابام نذاشت بهم برسیم هرجا هست با چشمای بارونیم آرزوی خوشبختیشو میکنم.خیلی زجر کشیدیم اما نشد

کاربری قبلیم ترکیداین یکی رو نترکونید لطفا
جالبش اینجاست که عشقم الان یکساله ازدواج کرده آمریکا زندگی میکنه و فوق تخصصشو گرفته . یکی از بهترین ...

خيلي ناراحت شدم😥😞