2777
2789

سلام مادرا دخترم دو روز پيش چله اش گذشته از همون شب چله جن زده شده انگار موقع خواب گريه ميكنه بغلش ميكنم سرپا واميستم وقتي سرشو ميذاره رو شونم آروم ميشه چشه دخترم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کولیک یا همون دل درد حاااد ک من بچم ازاول بدنیااومدن تا ۶ماهگی داشت و بشددددت حاد بود فقط سردیانه نخور بچرو قبل و بعد شیر خوردن بپیا شربت گریپ میکسچر بده یا کولیکیز یا کولیکید به هر بچه ای یه چی میسازه بچه رو دمر بگیر پشتشو ماساژ بده با حوله نخی گرم کن بعد زیر لباسش بزار 

خواهش میکنم برای اینکه یه خونه جایی ک مد نظرمه بخرم یه صلوات مهمونم کن خواهش میکنم اگه صلواتو برام فرستادی از ته دل باشه ممنونم عزیزانم❤️

کولیک ینی بچه با روده نابالغ بدنیا اومده و هضم شیر براش سخته

برا همین دل دردای شدییید میگیره ب حدی گریه میکنه ک کبود میشه

شکمشو بمال ک‌گاز بدنش دفع شه

بچه وقتی میخاد پی پی‌ کنه همراه با باد شکمه زیاده

خیلی شکموعه و زود تپل میشه

تا۴ماهگی ادامه داره

سردی نخور

چای نبات و گرمی خیلی بخور خودت

حبوباتو...نخور

لبنیات و دوغ و...نخور چون خیای سرده و دل پیچه شدید میگیره بچت

قطره کولیکز بده بهش...حتتتمن اروغشو بگیر شکمشو خیلی گرم نگهدار

موقعی که پی‌پی میکنه یییکم پاهاشو بالا بگیر تا راحت دفع کنه