2777
2789

عاقا ما حدود دوماهیه نقل مکان کردیم خیلیم ارومیمو کاریم به کسی نداریم برای اولین بار ساعت ۱۱دوتا میخ زدیم به دیوار فقط ۲تااا دیوارشم پشتش اتاق خودمون بود ینی دیوار همسایه نبود...

همسایه پایینی اس داده بود همسایه روبه رویی هم یه عکس فرستاده بود ساعت۱۱ رونشون میداد 😈ماخودمونم خیلی اهل ملاحظه ایم ولی اصلا اینقدر زیاد نبود که درحد تذکر باشه اونم اولین بار شماهم اینقدر زود واکنش نشون میدین یا چند بار تکرار بشه تذکر میدین ...به نظرتون چی جواب بدم؟؟عادلانه قضاوت کنید لطفاااا

کاربری ماه دختم الکی الکی تعلیق شد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعله 

دیره

می ذاشتید برای فردا

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

اصل محل نده 

والا ما رو سرمون خراب هم 

بشه تذکر نمیدیم

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  

همسایه ما سه تا پسر داره شبانه روز میکوبن به دیوار 🤒

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 

ما معمولا اگه چندبار و بااارها تكرار شه تذكر ميديم راستش، ولي شايد به خاطر جو اين روزها اعصابشون خورده و اضطرابشون بالاست، طبيعتا استانه تحملشون هم اومده پايين....

تو اپارتمان با دیوار نازک اونم ۱۱ شب اره دیره

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

واکنشی نشون نده عزیزم

بعضیا هستن ک ساعت ده میخوابن.شایدم اون بنده خدا روز خسته کننده یی داشته امروز

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧