2777
2789
عنوان

شوهر بد اخلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 31 پست
اگر سعی کنید فن بیان و درست صحبت کردن با همدیگه رو یاد بگیرید و در یه زمان مناسب و بدور از هر گونه ت ...

برادر شوهرم همیشه میگه تویی ک با برادر من زندگی میکنی ،هیشکی اینو تحمل نمیکنه

خاک بر سرم شده ۳قلو دارم و ۴سالشونه ،خودش میدونه ب خاطر بچهام جدا نشدم

وای سه قلو خدام قربونش برم بخواد بده همه جوره میده بچه هات یکم بزرگتر شن میشن سنگ صبورت ازت حمایت میکنن دیگه اونقدربهت سخت نمیگذره پدر منم خیلی بداخلاق و عصبیه مادرم طفلک پیرشده از دستش برعکس هم خدا اینقدر به این ادمها عمر عنایت میکنه یه آدمهای مظلومی رو زود میبره ظالمهارو نگه میداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادر شوهرم همیشه میگه تویی ک با برادر من زندگی میکنی ،هیشکی اینو تحمل نمیکنه

مطمئنم همینطوره ولی بازم فقط و فقط حرف زدن منطقی و با آرامش میتونه راهگشا باشه 

الا یا ایها الساقی ادرکاسا وناولها 🌹که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها.
وای سه قلو خدام قربونش برم بخواد بده همه جوره میده بچه هات یکم بزرگتر شن میشن سنگ صبورت ازت حمایت می ...

مرسی عزیزم ،اره بخدا دلم ب این بچها خوشه ،۴سالشونه ولی ب باباشون میگن چقد بابایی اخمویی ،همش میان میچسبن ب من ،اینطور ادما همیشه تنهان چون هیشکی تحملشون نمیکنه

مرسی عزیزم ،اره بخدا دلم ب این بچها خوشه ،۴سالشونه ولی ب باباشون میگن چقد بابایی اخمویی ،همش میان می ...

دقیقا پدر منم خیلی تنهاست همش سعی میکنه همه رو جذب کنه هرکاری میکنه فایده ای نداره فکرمیکنه مشکل از بقیه ست اصلا قبول نمیکنه مشکل از خودشه

بچه هات دخترن یا پسر؟

من ک همیشه ارومم ،الانم تا غر میزنه میرم اتاق چون حوصله بحث ندارم ب ولاه

سعی کنید وقتی که خسته و کم حوصله هست اصلأ مزاحمت ایجاد نکنید، صبر کنید انرژی تازه بگیره اونوقت بهش بگید که در رابطه با چه موضوعی میخواهید صحبت کنید و بهش فرصت بدید فکر کنه و جواب بده و سعی کنید حاشیه نرید و اصل موضوع را بگید اگرهم خسته شد حرف زدن را به زمان دیگه ای موکول کنید 

من ک همیشه ارومم ،الانم تا غر میزنه میرم اتاق چون حوصله بحث ندارم ب ولاه

سعی کنید خوبیاشو ببینید و بهش بگید که چقدر از این کارش خوشحال شدید و تشکر کنید بزارید این حس خوب را درک کنه و لذت ببره اونوقت بیشتر خوبی میکنه 

خدا ب مادرت صبر ایوب بده  دودختر یه پسر

خدا حفظشون کنه برات عزیزم خوبه که دوتا جنسشو داری ایشالا اخلاق شوهرت هم خوب شه

مادر من خودش مقصره کارمنده اینقدر سواری داده بهش الان نمیتونه از پسش بربیاد

خیلی از این کارا کردم ولی اون کلا یاغیه

صبورانه تلاش کنید بلاخره جواب میده، یاد درس دوران کودکی افتادم به نام سنگ خارا، اگه یادتون باشه رودی توی مسیرش به سنگ بزرگی برخورد میکنه میگه برو کنار رد شم میگه نمیرم تو راهتو کج کن، ولی آب قطره قطره میچکه و دل سنگ را سوراخ میکنه و راهشو باز میکنه، اگر همت کنید صبورانه تلاش کنید و ناامید نشید صد در صد موفق خواهید بود، به خاطر زندگی خودتون تلاش، مداومت و صبوری لازمه