2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه سرخوشه تو این اوضاع

سنت هم که کمه خودت بچه ای...ولش کن اهمیت نده

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ

چرا دوست نداری بچه منم هم سن شمام دخترم ۲ سالشه اگه ۴ ساله بود شاید میاوردم فاصله سنی زیاد خوب نیست گلم بعدم تا جوونی حوصله داری  بعدا سخت تر پیشه

آقام خیلی غریبن😔میشه واسه سلامتی وظهورشون یه صلوات بفرستین؟
یه جاری دارم هر روز در حال زاییدنه ۲۴ سال بچه ی ۴  مشم به دنیا اورده

یا خدا

حداقل تا چند ماه که این اوضاع کرونا هست بی خیال بشین،  ریسک دکتر و آزمایشگاه رفتن

جمله ای زیبا از جرج برنارد شاو که کنایه ایه به صحبت و دعوا کردن با انسان هایی که اونقدر پست هستند که نباید باهاشون بحث یا جدل کرد: هیچ وقت با یک خوک کشتی نگیر، چرا که تو لجن مال میشوی و او لذت می برد! 
اصلا من با بچه میونه ی خوبی ندارم  همش دستو پا گیره    

چون سنتون کمه الان.  شاید مثلا ۵ سال یا بیشتر خودتون با شوق بچه بخواین.مورد اینطوری زیاد دیدم

جمله ای زیبا از جرج برنارد شاو که کنایه ایه به صحبت و دعوا کردن با انسان هایی که اونقدر پست هستند که نباید باهاشون بحث یا جدل کرد: هیچ وقت با یک خوک کشتی نگیر، چرا که تو لجن مال میشوی و او لذت می برد!