2777
2789
عنوان

بچم داره سقط میشه😞😞😞 کی می دونه...

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 20 پست
پرولاکتین خونم بالاست. برای من، جنینی که در این حالت تشکیل میشه یا قلبش تشکیل نمیشه یا قلبش ضعیفه و ...

منم تیروییدم کم کاره ،البته دارو میخورم ،استرس تمام وجودمو گرفته ،انشاالله دفعه بعد نی نیت سالم بیادبه دنیا

نفس زندگیم دخترم  😍😍😍❤❤❤❤🤩🤩🤩🤩😘😘😘😘😘😘
اتفاقا همین باعث نگرانیم شده. خواستم بدونم اگر کسی داروی گیاهی سراغ داره معرفی کنه، شاید به دردم بخو ...

بنظرم بهتر ازهمه اینه ک با دکترت مشورت کنی سرخود ک نمیشه کاری کرد

تخم شوید بذارخوب بجوشه صب ناشتابخور

مهم نیس درموردم چی فکر میکنن،،مهم اینه انقدرمهمم ک میشینن راجبم فکر میکنن😉☺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم تیروییدم کم کاره ،البته دارو میخورم ،استرس تمام وجودمو گرفته ،انشاالله دفعه بعد نی نیت سالم بیاد ...

نگران نباشن عزیزم ان شاءالله بخیر می گذره و سالم و سلامت میاد بغلت و لذتش رو می بری

سلام دوستم منن پارسال یه سقط تو ۱۲ هفته داشتم اینقدر جوشانده از عطلری گرفتم خوردم طناب زدم بازم ۵ سانت بقایا موند مجبور به کورتاژ شدم دکتر گفت دیر اومدی عفونت کردی

الانم هفته ششم هستم ولی باز خونریزی کردم دیگه طاقت ندارم برام دعا کنید اگه میخواد نمونه راحت بره 😥

خدا جونم شکرت:)
سلام دوستم منن پارسال یه سقط تو ۱۲ هفته داشتم اینقدر جوشانده از عطلری گرفتم خوردم طناب زدم بازم ۵ سا ...

سلام عزیزم. ان شاءالله این دفعه به خیر بگذره و بچتو سالم به دنیا بیاری.

من دو بار دیگه سقط داشتم. اولین بار با قرص واژینال بود که خیلی سخت بود و خون خیلی زیادی ازم رفت به طوری که تا دم مردن رفتم و مجبور به تزریق خون شدم. ولی بار دوم صبر کردم دو سه روزه افتاد. بخاطر همین از قرص می ترسم.

شما بچه داری عزیزم؟ علت سقط چی بوده؟

بچه ندارم این یکی هم قلبش نمیزنه منتظرم خودش سقط شه الان کلی درد داشتم

باید برم متخصص سقط 

تو سقط قبلی که چیزی نبود عکس رنگی هم ندارم میترسم ولی فکر می کنم باید بگیرم

دکترم گیلدا عمیده 

خدا جونم شکرت:)