2777
2789
عنوان

خوشبحال اونای که...

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 29 پست
اشکالی نداره..با پس انداز حتما پیدا میکنید✌✌طول میکشه..ما هم ۸ سال فقط یه موتور داشتیم..باهاش همه جا ...

خداروشکر،

ممنون ولی فکر نکنم هیچ وقت بشه

از ۱۲ سالگی کار کردم آخرش شد این😕

بازم خداروشکر

امروز یه دوست دختر پیدا کردم . . گفتم شاید مال کسی باشه انداختم صندوق صدقات!!! البته مقاومت میکرد نمیرفت . . . به زور انداختمش اون تو . . . بععععلههههه... من همچین پسر خوبيم دیگه، دست خودم نیست!🙈                                                       کلــید اسـرار این قسمت: حق الـناس😀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روم به دیوار یه موتور دربو داغون داریم🙈

ببخشید میگم ولی اگه ذهنا خودتون رو لایق داشتن ماشین یا هرچیز دیگه ای میدونید و فکر نمیکنید براتون زیادی یا دست نیافتنی هست به آقا جوادالائمه متوسل بشید تا شما رو برای رزق و روزی زیاد نزد خداوند شفاعت کنن .شک نکنید هرانچه که شما بخواهید و بتوانید حتی تصور کنید در برابر قدرت خدا ذره ای هم نیست و به هرکس بخواهد بی حساب میبخشد 

از خداوند بینیاز بخواهید واعمال مجرب برای افزایش رزق و روزی رو انجام بدین و خودتون رو لایق آرزوهاتون بدونید.

انشاالله که به آرزوهاتون برسید

خداروشکر، ممنون ولی فکر نکنم هیچ وقت بشه  از ۱۲ سالگی کار کردم آخرش شد این😕 بازم خداروشکر

🤕🤕🤕🤕میشه شک نکن..فقط باید پس انداز کنی...حواست باشه پولاتو الکی خرج نکنی...فکر کنم به چوب حراج میزنی پولاتو😐😐😐✌شوهر من کارگره..اونم مثل تو میگفت نه خونه دار میشیم..نه ماشین دار..اما گفتم بعد ۶ سال خونه دار میشیم..و دوسال بعدش ماشین دار..✌✌✌خداروشکر😁😁شما هم از همین حالا برا پس انداز دیر نیست✌✌

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  
ازبس شما مردا ولخرجی میکنین تومجردی    

نه اصلا اهل ولخرجی نبودم

ولی خب چون تو منطقه محروم بزرگ شدیم ومدتی بیماری داشتیم و...بیخیال

امروز یه دوست دختر پیدا کردم . . گفتم شاید مال کسی باشه انداختم صندوق صدقات!!! البته مقاومت میکرد نمیرفت . . . به زور انداختمش اون تو . . . بععععلههههه... من همچین پسر خوبيم دیگه، دست خودم نیست!🙈                                                       کلــید اسـرار این قسمت: حق الـناس😀
نه اصلا اهل ولخرجی نبودم ولی خب چون تو منطقه محروم بزرگ شدیم ومدتی بیماری داشتیم و...بیخیال

متاسفم خداثمره زحمتاتونو بده و سلامت کامل باشید انشاالله درکنارخانواده تون

بهاره خانوم هستم ر جا افتاد  
خداروشکر، ممنون ولی فکر نکنم هیچ وقت بشه  از ۱۲ سالگی کار کردم آخرش شد این😕 بازم خداروشکر

میشه خدا آنقدر بزرگه ک حد نداره تو از خدا بخواه و تلاش کن چرا نشه

معلم زبان  و خیاطی (نازک دوزی ) برای تدریس خصوصی بهم پیام بدین یک چهارم قیمت 

من دوقلو هام مریض شدن سرما خوردن مجبور شدم ببرم دکتر اونم تو یه شهر دیگه اس.با تاکسی برو پیاده شو مسیر بعدی بچه هام گریه نق بی تابی.اخرش همون تو خیابون گریه کردم به حال خودم و روزگارم

متاسفم خداثمره زحمتاتونو بده و سلامت کامل باشید انشاالله درکنارخانواده تون

ممنون.من که کلا ناامیدم شدم

من دوقلو هام مریض شدن سرما خوردن مجبور شدم ببرم دکتر اونم تو یه شهر دیگه اس.با تاکسی برو پیاده شو مس ...

درک میکنم  خیلی خیلی سخته.

خدانکنه نا امید شید امید بزرگترین ثروت و انگیزه ست

من تلاشمو میکنم ولی واقعا سخته ..