2777
2789
عنوان

چی بهش بگم ؟؟؟ رفته رو اعصابم

416 بازدید | 42 پست

نامزدم خونشون تهران نیست فردا خواهرش اینا دارن برای تعطیلات عید میرن اونجا بعد الان به من پیام داده با آبجیم اینا بیا من دیگه عید نیام دنبالت مرخصی ندارم و این حرفا در صورتی که میدونم الان آبجیش مخش زده گفته داداشم بیچاره دوباره نیاد برگرده مامانشم حتما گفته میری تهران کرونا میگیری چون انگار کرونا دنبال پسر تحفه ایناست

منم گفتم الان نصفه روزه من چیکار کنم؟ میگه کاری نداره که بیا خریدم داشتی اینجا خرید میکنی گفتم اونجا رو قبول ندارم 

بعدشم من دلم نمیخواد از الان برم با خانوادش حال نمیکنم زیاد 

الان بگید چی بهش بگم که بفهمه که فهمیدم خانوادش نمیذارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرش یه آدم خونه دار با دوتا دختر مدرسه ای قصد ازدواجی تنها کارشون این برن خرید و تعطیلات گیر بیار ...

خوب ما هم میگیم نرو دیگه.بذار کارهاتو بکنی.زیاد هم اونجا نباشی.همسرتم به وظیفه ش عمل کنه.فقط دعوای الکی راه ننداز.بگو کار دارم از الان نمی تونم بیام.گفت بعدا نمیتونم بیام.بگو حالا بعدا دوست داشتی بیا نداشتی هم که ...

نرو ازالان چخبره..بزار برات ارزش قاعل شه بیاد دنبالت بعدا..

یک سال عقدیم یک بار نشده با کسی برم بیام حتی پدر و مادر خودم همیشه منتظر بودم خودش بیاد اما اینا یه برادر زاده دارن نامزد بود با هر کسی که فکرش کنید میومد تهران پیش نامزدش پسره می شست منتظر دختره با عمه،  خاله  خلاصه هرکی مسیرش میخورد اینور با اون میومد