2777
2789
عنوان

قمردر عقرب اسفند ۹۸ کی هست؟

171 بازدید | 9 پست

سلام دوستان .روزهای قمردرعقرب در گوگل سرچ کردم.بعصی سایتها میگن از روز پنجشنبه ۲۲ اسفنده تا شنبه ۲۴اسفند.بعضی میگن از شنبه تا دوشنبه.دقیقش کدوم هست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم .برچه اساسی شما میگید .تنها کسی بودین که جواب درست داد.

عزیزم من خودم روش عمل میکنم و اعتقاد دارم و تقویم هایی که دانلود کردم همه اینجوری نوشته بودن....

اینکه یه عده میگن اینا خرافاته و ...ندونستن اونا درمورد بعضی از مطالب دلیل بر نبودش نیست...حالا چه اونا باور داشته باشن چه نداشته باشن...قمردر عقرب وجود داره و باید مراعات کرد

عزیزم من خودم روش عمل میکنم و اعتقاد دارم و تقویم هایی که دانلود کردم همه اینجوری نوشته بودن.... ...

من فک میکنم وجود داره.حتی اگه هم نباشه اینهمه روزخدا چراباید کارای مهمو تواونروز انجام بدیم.ممنونم .