2777
2789

میخام برای عید موهامو کوتاه پسرونه کنم

6سالی میشه خودمو فراموش کردم🖤تیکر ب وقت لاغری وزن اولیه73 وزن فعلیم69شروع99/12/18تیکر رسیدن ب هدفم 60

قشنگ ک نیس ولی به صورتای پر بیشتر میاد

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاربر حسنکی؟

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤

اگ پسرونه زدی ی دکلره رنگی خفن تیکه تیکه هم روش بزن خیلیییی ناز میشه.

اگ تیریپات پسرونس همچین کاری بکن اگ دخترونه و خانومانه میپوشی خیلی زشت میشه

🚫امضامو تا آخر بخون خیلی مهمه🚫 اول بگم که کاربری برای دوستم بود و اسم و تاپیک ها رو من انتخاب نکردم💜خداروشکر یه شغل اینترنتی و بین المللی پردرآمد دارم .خوشحالم که تونستم قدم تواین راه بزارم و الان به این رتبه بین المللی برسم و نماینده یکی از ده شرکت برتر جهانباشم💜با اینکه خیلیا میگفتن نمیتونی و موفق نمیشی و گرونه و ... ولی الان همونا آرزودارن که توی کارم راهشون بدم و باهام همکاری کنن💜هیچوقت به انرژی منفی که دیگران بهت میدن اهمیت نده ...راه خودتو برو بالاخره به هدفت میرسی💜چیزی که بهترین نباشد ارزشی ندارد💜👑

ببین من موهامو پسرونه کوتاه کردم بهم خیلی میاد صورتم یکم پر هس،البته باید ارایشگرت حرفه ای باشه قشنگ کوتاه کنخ

دختر قشنگم بهونه زندگی منو بابایی خوش اومدی ب زندگیمون،خدایا مواظب عشقم و دخترم باش

من پنج سال موهام کوتاه بود 

نمیدونم به چه صورتایی میاد 

😂😂ولی من داغون بودم داغون

گرچه منزل بس خطرناک  است و مقصد بس بعید، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور 😏فایتینگ💪👾

من یه دوست دارم طبیعی بور و چشم سبز هست

اصلا اینقدر موی پسرونه بهش میاد که حد نداره صورتش هم گرده 

یه دوست دیگه ام هم کلا موی بلند بهش نمیاد و پسرونه خیلی بهش میاد موهات پرپشت صافه سیاهه و مدلش جوریه که جلوش یه بخشی میاد رو صورتش و پشتش کاملا کوتاهه 

بنظرم برو ارایشگاه ازشون بپرس ببین چه نظری دارن ولی برای موی کوتاه اگه مو پرپشت باشه خیلی خوب میمونه ولی اگه کم پشته موهات کوتاه نزن چون انگار موهاتو کمتر از اونچه که هست نشون میده

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
ب قیافه من میاد شوهرم دوس ندار کوتا کنم    

واقعا بخاطر اون نمیزنی؟ من از وقتی نوجوان بودم خودم انتخاب میکردم موهام کوتاه باشه یا بلند و با اینکه مامان بابام بیشتر بلند دوست داشتن ولی میذاشتن هرچی خودم میخوام انتخاب کنم 

الان هم که بزرگ شدم همینطور 

تو هم اگه واقعا کوتاه دوست داری هرکار میخوای بکن بعضی اوقات تنوع هم لازمه

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊